BookingButton MyspiritButton
Főoldal/Ajánlatok/ Őszi gasztrokalandok

Őszi gasztrokalandok

Érvényesség: 2017. szeptember 01. - 2017. november 19.

Őszi gasztrokalandok

Idén ősszel gasztrokalandozásra invitáljuk vendégeinket! Látogasson el a szállodánkba, ahol az őszi hétvégéken 10 séf és egyedülálló ízélmény biztosítja az Ön tökéletes feltöltődését!

 

A csomag tartalma:

  • 2 éjszaka szállás Premium szobában
  • Szombat este 5 fogásos különleges menüsor a vendég séf prezentálásában* - 5 különböző borral kísérve
  • Gazdag választékú, egészséges büféreggeli és vacsora az elegáns „Onyx” étteremben
  • SPIRIT Üdvözlőital
  • Az „Oázis“ wellness- és fürdőrészleg korlátlan használata (kb. 10.000 m2, 22 medence): belső és külső élmény- és termálmedence, belső és külső gyermekmedence, sodrófolyosó, óriás pezsgőfürdő, belső és külső termál pezsgőfürdő, Kneipp taposómedence, uszoda (25m x 12m)
  • Szauna sziget: gőzkamra, rózsa szauna, bio szauna, illatkamra, finn szauna, infra szauna, lakónium, jégkamra, stollen szauna, külső és belső pihenő, külső jacuzzi, trópusi zuhany.
  • Fitneszterem használat
  • Korlátlan részvétel a szálloda napi sportprogramjain
  • Fürdőköpeny használat
  • Ingyenes internet csatlakozási lehetőség (WIFI)
  • Szobaszéf

2 éjszakás csomagajánlat
Érkezési nap: péntek

Csomagár:
Érvényes: 2017. szeptember 1 – október 15. között (utolsó elutazás dátuma)
HUF 46.500,- / fő / éjszaka - kétágyas Premium szobában
HUF 51.700,- / fő / éjszaka - egyágyas Premium szobában
   
Foglalás
Érvényes: 2017. október 20 – november 19. között (ünnepnapok kivételével, utolsó elutazás dátuma)
HUF 50.000,- / fő / éjszaka - kétágyas Premium szobában
HUF 55.700,- / fő / éjszaka - egyágyas Premium szobában 
 
Foglalás

 

ÍZEK, SÉFEK, ÉLMÉNYEK - 10 HÉT, 10 SÉF
Válassza ki melyik séf vacsoráját fogyasztaná szívesen és foglalja le csomagunkat arra a hétvégére!
A szombati gourmet vacsorákra várjuk szobafoglalással nem rendelkező vendégeket is! Az 5 fogásos vacsora ára borsorral: 19.000 Ft.
ASZTALFOGLALÁS: 06 95 889 500 

 

2017. szeptember 02.    Mizsei János (MÁK bistro)

Menü:

Shiso, kukorica, szarvasgomba, vaj
Őz tatár, szilva, sóska
Fogas citromverbenás vajban, hagyma
Angus hátszín, hegyes káposzta, bodza
Mákos guba


2017. szeptember 09.    Tóth Pál (Kővirág Étterem) - Kulináris élvezetek a mai modern konyhából

Menü:

Bácshegyi sajtkrém , rizs, joghurt, zsálya
Póréveluté,quinoa,tojás, szarvasgomba
Keszthelyi tokhal, sütőtök, narancsos belugalencse
Marhapofa, céklás gerslirizottó, tonkababos szilva, turbolya
Paszternák, csokoládé, feketeribizli


2017. szeptember 16.    Jókuti András (Világevő) - A nemzetközi konyha ízei

Menü:

Tonhaltataki
Pho-leves kacsából
Miso-pasztában marinált tőkehal, karamellizált gyöngyhagyma
Osso buco, polenta-soufflé, spárga, szarvasgomba
Opera, céklamacaron

 

2017. szeptember 23.    Bernáth József (Art Catering) - Klasszikus, magyaros kicsit másképp

Menü:

Parmezános vajbabsaláta
Aszalt szilvás pulykarolád porcsinsalátával
Póréhagymás burgonyaleves füstölt fürjtojással
Vörösboros báránynyak paprikás tarhonyával
Aranygaluska vaníliasodóval


2017. október 07.    Bíró Lajos (BOCK Bisztró) - A magyar konyha ízvilága

Menü: 

Libamáj sushi
Véres hurkás gersli rizottó
Paprikás csirke, békacomb, túrógombóccal
Mangalica pofa pörkölt malacfül carpaccioval
Vargabéles - újra gondolva

2017. október 14.    Gianni Annoni (Trattoria Pomo D’Oro) - A festői Olaszország ízei, hamisítatlan mediterrán

Menü: 

Caprese di pomodoro
Lazacpisztráng kaviár, kapor-torma, zöld borsó
Tagliolini – 62 fokos tojás-szarvasgombával, vajas parmezánnal
Bárány póréhagymával, zellergumó pürével, pisztácia kéregben
Csokoládé-gesztenye-mogyoró  praliné caprino sajttal
Meglepetés

2017. október 21.     Borda Attila (Spirit Hotel)

Menü: 

Kacsanyelv rillette, szarvasgomba mousse, bab textúrák, kaviár
Posírozott fürjtojás, sóska joghurt, lazac
Tintahal ravioli, rák, medvehagyma, bulgur rizottó
Borjú - őzfilé, cékla, padlizsán, burgonya, körte, szezám hamu  
Levendula, csokoládé, karamell 


2017. október 28.    Macsinka János (Macok Bisztró - Borbár)

Menü: 

Szilvásváradi pisztráng vargányás zellerrel, édesköménnyel
Zsályás sütőtök krémleves konfitált kacsamájjal
Mangalica tarja rántott borjúlábbal, csicsóka, káposzta
Szarvas gerinc cékla variációval
Macok „Rákóczi túrós”
Bükki sajtkóstoló Sándor Tamás sajt manufaktúrájából


2017. november 18.    Jahni László (Kistücsök Étterem) - Balaton régió ízei

Menü:

Szarvas borjú és nyurgaponty "tatár" zellerekkel
Savanyú halleves
Árpa édesköménnyel, fehérboros halszósszal      
Angusz marha fehértarhonyával, füstölt tokhallal, egzotikus bors ,,habbal", sóban eltett citrommal
Kávékrém csokoládé fagylalttal


2017. november 25.    Orosz Gábor (KIOSK BUDAPEST)

Menü: 

Lazac gravlax, cékla, zöldalma, yuzu
Kecskesajt, dió, füge, füstölt csicsóka
Szőlő granita, tárkony
Kacsa duó, káposztás tészta
KIOSK mákos guba


*A program változtatásának jogát fenntartjuk.

Az árak csak előzetes foglalás esetén, korlátozott szobaszámra érvényesek és más kedvezménnyel nem vonhatók össze.
Az üdülőhelyi díjat (HUF 500,- / fő – 18 éves kor felett / éj) és a parkoló használat díját (HUF 1800,- / autó/éj) az árak nem tartalmazzák.
A fent felsorolt áraink az érvényben lévő ÁFA-kulcs szerinti ÁFA mértékét és a szervízdíjat tartalmazzák. A jelenleg érvényben lévő ÁFA-kulcs változása esetén az árváltozás jogát fenntartjuk.