BookingButton
Főoldal/ Ajánlatok

Ajánlatok

Easy Sunday

Easy Sunday
Egy könnyű, vasárnapi kikapcsolódás kényelmes hétfői indulással. Ha a hét utolsó napján érkezik, másnap akkor sem kell sietve csomagolnia, mert mi gondoltunk az Ön kényelmére, és lehetőséget biztosítunk a késői elutazásra. Így lesz ideje igénybe venni frissítő spa kezeléseinket, amihez ráadásul 20%-kal kedvezményt is nyújtunk Önnek!

Részletes leírás...

35.000 HUF / fő / éjszaka

Spirit Tavaszi ébredés

Spirit Tavaszi ébredés
Örömmel adjuk át magunkat annak a varázslatos pillanatnak, amikor a tavasz első napsugarai incselkedve simogatják meg arcunkat. Önben is felébred ilyenkor a vágy, hogy útra keljen, és együtt éledjen a természettel hosszú, téli dermedtségéből? Engedje, hogy kényeztető kezeléseinkkel új és friss energiákat szabadítsunk fel Önben, és egészségmegőrző programjainkkal ráhangoljuk a tavaszra! 

Részletes leírás...

36.900 HUF / fő / éjszaka

Spirit Hétköznapi nyugalom

Spirit Hétköznapi nyugalom
Engedje be az életébe a harmóniát a hétköznapokon is… Tegyen egy kellemes, üdítő sétát a szállodát körülölelő gyönyörű erdőkben, hagyja elillanni nyomasztó gondjait egy pohár finom bort kóstolgatva, és feledkezzen bele egy kellemes társalgásba kandallónk előtt ülve. Látogasson el hozzánk, és fedezze fel a Spirit Hotel hétköznapi nyugalmát!

Részletes leírás...

33.000 HUF / fő / éjszaka

3+1 MÁJUSBAN

3+1 MÁJUSBAN
Nálunk már májusban megkezdheti a nyaralást! Speciális ajánlatunk nem csak remek feltöltődési és kikapcsolódási lehetőséget kínál, hanem vonzó kedvezményt is, hiszen, ha Ön az érkezés előtt minimum 45 nappal foglal szállást, akkor 5%-ot jóváírunk az árból.

Részletes leírás...

125.400 HUF / fő / 4 éjszaka

Spirit Születésnap

Spirit Születésnap
 Szállodánk idén ünnepli nyitásának 10. évfordulóját, ezt a különleges alkalmat szeretnénk Önökkel megosztani. Látogasson el hozzánk május 21 és június 21. között és élvezze a Spirit által nyújtott kényeztetést exkluzív ajánlatokkal ki...

Részletes leírás...

34.900 HUF / fő / éjszaka

Spirit Húsvét

Spirit Húsvét
Az élet megújulásának és újjászületésének csodálatos, színpompás tavaszi ünnepét töltse nálunk, és töltekezzen fel új energiával! Lelki és testi felüdülést, valamint hosszan tartó frissességet kínálnak különleges, kényeztető kezeléseink, egészségterápiáink és fiatalító szépségkúráink. 

Részletes leírás...

51.500 HUF / fő / éjszaka
44.000 HUF / fő / éjszaka

Spirit Szerelem

Spirit Szerelem
A szerelem a test és a lélek örömtánca. Miért kellene évfordulókra várni ahhoz, hogy méltó módon ünnepelhessük? Jöjjenek el hozzánk két éjszakára, élvezzék a Spirit Hotel stílusos, meghitt és nyugalmat adó légkörét, a kényelmes ágyakat, a csodás fürdő ...

Részletes leírás...

  41.300 HUF -tól / fő / éjszaka

Spirit Léböjtkúra

Spirit Léböjtkúra
A böjt spirituális és gyakorlatias módszer, amely a test és lélek egészségét hivatott magasabb szintre emelni különleges tisztító kúrák segítségével. A Buchinger és Lützner féle léböjt kúra, amelyet kiváló orvosaink felügyelete mellett hajthatnak végre vendégeink, már bizonyította hatékonyságát.

Részletes leírás...

353.000 HUF / fő / 9 éjszaka

Spirit Alakformálás - Hozza magát formába!

Spirit Alakformálás - Hozza magát formába!
Bevezetjük Önt a hatékony alakformálás titkaiba…Többnapos mozgásprogramjaink átfogó módszerrel bírják előnyös változásra a testét úgy, hogy közben messzemenőkig figyelembe veszik szervezetének egyedi igényeit és lehetőségeit. Ismerkedjen meg feszesítő és stimuláló kúráinkkal, és hozza magát remek formába nálunk!

Részletes leírás...

  162.300 HUF -tól / fő / 3 éjszaka

Ladies' Spa

Ladies' Spa
Tökéletes kikapcsolódás és teljes felfrissülés nőknek. Kényeztető terápiáink hatására friss energiák töltik fel, léleksimogató kezeléseink pedig harmóniát varázsolnak ebbe a három napba, amely csak Önről szól! Látogasson meg minket barátnőjével, édesanyjával, lányával, és engedje, hogy Önnek szenteljük minden figyelmünket!

Részletes leírás...

49.600 HUF / fő / éjszaka

Gerincerősítő csomag

Gerincerősítő csomag
Óvja egészségét és tegyen meg egy fontos lépést azért, hogy elkerüljék Önt a fájdalmakkal és az életminőség romlásával járó gerincbetegségek! Teljes körű állapotfelmérés után kiváló szakorvosaink kezelésein vehet részt, hogy megőrizze teste rugalmasságát és kikúráltathassa esetleges problémáit.

Részletes leírás...

  173.700 HUF -tól / fő / 3 éjszaka