Exkluzív Spinning Szombat
BookingButton
Főoldal/Ajánló/ Exkluzív Spinning Szombat

Exkluzív Spinning Szombat

A tavasz derekán mindenkiben pezseg az energia, és ezt érdemes kihasználni. Április második hétvégéjén különleges sportprogramra invitáljuk Önöket!

A spinning az egyik legkiválóbb kardió edzés, mely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, a mentális képességeket és az állóképességet is. Ez a mozgásforma méltán népszerű, mára már filozófiává, életformává nőtte ki magát. A legjobb, hogy kortól és nemtől függetlenül bárki űzheti.

Az edző utasításait követve egy csapatnyi kerékpáros teker egy szobában elhelyezett speciális teremkerékpáron, amely felépítésében nem, de mechanikájában különbözik a hagyományos szobabiciklitől. Az óra több szakaszból áll, a fokozatosan növekvő terhelés, a váltakozó edzésintenzitás és a motiváló zene egy olyan intenzív csoportos edzést tesz lehetővé, amely rövid idő alatt látványos eredményt, fejlődést hoz.

Marton Zsolt spinning oktató a szombati napon öt alkalommal várja a mozgás szerelmeseit. Nem csak klasszikus edzésre! Lehet majd tekerni film és nemzeti zenékre, de lesz video spinning is, amikor a hotelt virtuálisan elhagyva biciklizhetünk.

A már megszokott, ingyenes – szabadban végzett, uszodai és tornatermi - sportprogramjaink mellett egész hétvégén lehetőség nyílik az új edzésmódszer, a flabélos kipróbálására is.

A PROGRAM:

  1. 11:00 h Spinning - Nemzetek zenéje 30’
  2. 15:00 h Klasszikus Spinning 30’
  3. 16:00 h Spinning – Film zene 30’
  4. 17:00 h Klasszikus Spinning 30’
  5. 21:30 h Video Spinning 30’

 

Ugye, kihagyhatatlan?  Semmiképpen ne maradjon otthon a sportfelszerelés!

 

EXTRA AJÁNLATUNK: Hozd magad formába!