Healing Hotels of the World
BookingButton
Főoldal/Ajánló/ Healing Hotels of the World

Healing Hotels of the World

A Healing Hotels of the World (HHoW) a világ egyik legegyedibb szállodagyűjteménye, amely mind az öt kontinensről partnerei között tudhatja az egészséges és kiegyensúlyozott élet iránt elkötelezett szállodákat.
Az alapítók – Anne Biging és Dr. Elisabeth Ixmeier - 20 év turisztikai tapasztalattal a hátuk mögött rájöttek, hogy a hagyományos spa szolgáltatásokra épülő piac elérte csúcspontját, és készen áll a további fejlődésre.

 

Az oldal célja, hogy a leendő vendégeknek olyan úti célokat kínáljanak, amelyek luxus körülmények között a holisztikus gyógyászat legújabb vívmányait is elérhetővé teszik.  Alapvető fontosságú, hogy a Healing Hotels of the World tagok vendégei egyénre szabott, magas minőségű kezeléseket kapjanak, melyek nem csak szépségápoláson és relaxáción alapulnak, hanem középpontjában maga az ember áll. A HHoW koncepciója sokban hasonlít a Spirit Hotel***** szellemiségéhez, miszerint az ember teste és lelke csak a kettő harmóniájában találhatja meg a boldogságát.  

 

A HHoW tagjainak felvételét szakmai konzultáció előzi meg, és szigorú feltételrendszeren alapul.
A kizárólag meghívásos alapon való bekerülés miatt nagy megtiszteltetés, hogy szállodánk ezen hotelek közé tartozhat. Ugyanakkor nem csak számunkra nagy előrelépés ez az elismerés, hanem azt is bizonyítja, hogy Magyarország méltán szerepel a világ legjobb egészségturisztikai célpontjai között.