Ismét kitűntetve
BookingButton
Főoldal/Ajánló/ Ismét kitűntetve

Ismét kitűntetve

Szállodánk immár másodszorra nyerte el a legkiválóbb márkáknak járó kitüntetést és idén is Superbrands díjat kapott. Az elismerés különlegessége, hogy a szigorú szakértői bizottság mellett a fogyasztók véleménye is sokat nyom a latban a díjazottak kiválasztásakor.

 

A Spirit Hotel Thermal Spa***** immár másodszor nyerte el a legkiválóbb márkáknak járó elismerést, a Superbrands díjat. 2013-ban az első vidéki wellness szállodaként érdemelte ki ezt a kitüntetést, amelyet idén ismét elnyert. A független és önkéntes szakértőkből álló bizottság véleménye mellett a díj kiválasztásában nagy szerepet játszik a fogyasztók véleménye is, hiszen reprezentatív márkaismertség és kedveltség kutatással egészült ki a bizottság értékelése. Így a világszerte ismert, rangos díjat csakis azok a prémium márkák nyerhetik el, amelyek valóban a legnagyobb népszerűségnek örvendenek.

 

Szállodánk az utóbbi hónapokban számos további rangos nemzetközi elismeréssel gyarapodott: a Gault&Millau kalauz a legjobb magyarországi wellness hotelnek választotta, valamint a milliós felhasználótáborral rendelkező TripAdvisor értékelése szerint a Spirit Hotel az év legjobb vidéki szállodája Magyarországon.