Lelkierő
BookingButton
Főoldal/Ajánló/ Lelkierő

Lelkierő

Új munkatárs vendégeink lelkének szolgálatában – Anderson-Ujfaludi Anna életmód tanácsadó

Életmód trénerünk úgy segít a lelkünk edzésében, mint a személyi edző a testünk erősítésében.  Tanácsaival életvitelünk egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válhat. Szeretnénk, útmutatásai alapján Önök könnyedebben és derűsebben élhetnék meg mindennapjainkat a szállodából való távozás után is.
Emiatt alkalmazzuk legújabb munkatársunkat, Annát, aki reményeink szerint az Önökkel való elbeszélgetés során kijelöli a megfelelő ösvényt az említettek eléréséhez. De valójában ki is Anna, miben lehet szolgálatára?
Tanulmányait az Australian College of Applied Psychology intézetben végezte, ahol olyan módszerekre oktatták, mint például a mindfullness (tudatosság) terápia, a pozitív pszichológia, megoldás-központú terápia, kognitív pszichológia, exisztencialista terápia, és személyközpontú tanácsadás.

 

Személyes célja a Spirit Hotelben, hogy gazdagítsa a vendégek itt szerzett élményeit, relaxáció, beszélgetés vagy más foglalkozás keretében. Az együtt töltött idő alatt megtapasztalhatják azt, hogy miképp lehet csupán a pozitív gondolkodás gyakorlásával a megvalósítandó céljaik felé fordulni. Itt a lehetőség, hogy időt fordítsanak a belső hangok megtalálására és megértésére, amely mindnyájunkban ott lakozik.

 

Nézünk egy konkrét példát! Egy 2 hétig itt pihenő vendég, akinek mozgásszervi panaszai mellett másik gondja, hogy fogyni szeretne. Fő kérdés (gyógyulásnál, fogyókúránál, stb.): Milyen céljai vannak?
Mi áll az útjába? Arra figyeljen, ami valóban fontos, ezek az étkezési és orvosi tanácsok, a testedzés, valamint saját belső értékei, hiszen ezek tisztázása és egyensúlya nélkül nem valószínű, hogy céljai és tervei, vagy akár gyógyulása megvalósulnak. Irányított beszélgetés során az a kérdés, hogy „Mi az, ami működik és jó a vendég életében?”, és nem az, hogy „Mi a probléma?”, hogyan tudja elérni a kívánt célt; a pozitív jövőről beszélünk és arról, hogy a vendég milyen, hogyan viselkedne abban a helyzetben.

 

Megfogalmazzuk, hogy egész konkrétan milyen lépések vezetnek a pozitív jövőkép felé.
Ahogy azt a Spirit Hotel-ben megszokhatták, arra törekszünk, hogy a vendégek az élet örömeit egész lényükkel tudják megélni, hogy feltöltődést és belső lelki nyugalmat is találjanak a pihenés alatt. Az Annával töltött időben arra koncentrálunk, hogy az ittlét, a pihenés, a gyógyulás során tudatosuljon, hogy az Ön számára gazdag, jelentéssel teli életet válassza, azt, amit valóban szeretne. A beszélgetések és gyakorlatok során az emberek nyitottabbá válnak, a tartózkodásuk után mentális megújulást is tapasztalhatnak.

 

Tudásunkkal, tapasztalatunkkal és türelmünkkel minden nap Önt igyekszünk szolgálni – nyugodt szívvel ránk bízhatja magát.