Naturtex
BookingButton
Főoldal/Ajánló/ Naturtex

Naturtex

A Spirit Hotel***** önmagával szemben támasztott követelményei - vendégeiével összhangban – megkívánják, hogy a házban a legmagasabb minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal elégítsék ki a pihenni vágyók minden igényét a tartózkodásuk alatt. 

Meggyőződésünk, hogy ez az egyik útja, hogy a kevés pihenésre és feltöltődésre jutó idő a lehető legjobban teljen el, relaxációban, testi-lelki egyensúlyban.

Ennek eléréséhez pedig elengedhetetlen, hogy vendégeink alvás közben is a maximális kényelemben részesüljenek. Ennek érdekében a háromszorosSuperbrands® díjas Naturtex Gyapjú- és Tollfeldolgozó Kft. ágyneműivel és paplanjaival láttuk el ágyainkat. Nem érjük be kevesebbel: a nap 24 órájában kényeztetjük Önt.

 

A Naturtex Kft. Magyarország piacvezető márkája paplan, párna és egyéb ágyfelszerelések terén. Az 1989-ben, Gellért Ákos által alapított, szegedi székhelyű cég Magyarország egyik legnagyobb tollfeldolgozója és pehelypaplan specialistája.

A komoly minőségi   igényeket támasztó   piacokon a magyar toll  és pehely világszerte  ismert és elismert, mivel a Kárpát-medencében hosszú évszázados hagyománya van a jó minőségű zöldtakarmánnyal táplált, szabad legelőkön folytatott libatenyésztésnek.  A Naturtex paplanok és párnák készítésekor különleges hőszigetelő képességű tollat és pelyhet használnak fel, amely könnyű, ugyanakkor kellemes meleget biztosít, fedőanyaguk pedig finom pamutfonálból speciálisan szőtt toll- és pehelybiztos anyagból készül. 

Cégük csak a legjobb minőségű, hazánkban előállított új tollat és pelyhet használja fel.

Különlegesség, hogy a toll és pehely mosása, tisztítása egyedi termálvizes technológiával történik. A Naturtex a megújuló energiaforrásokra épülő technológiák alkalmazásával indított programjában alakította ki a toll tisztításának ezt a környezetbarát, gazdaságos és költséghatékony módját.

 


 

További információk: www.naturtex.hu