Sokszínű lehetőségek
BookingButton
Főoldal/Ajánló/ Sokszínű lehetőségek

Sokszínű lehetőségek

Tavasszal, különleges programokkal tesszük színesebbé a hétvégéket. Olyan élményeket kínálunk, melyek pihenését nem csak teljessé, de feledhetetlenné is teszik.

Igazi különlegességgel várjuk a kulináris élmények szerelmeseit! Március 22-én a híres borász, Liszkay Mihály zongorázik majd egy különleges borvacsorán. Egy olyan estebédre invitáljuk, ahol az álomszép környezetben felszolgált ínycsiklandó falatok mellé ritka zenei élménnyel fűszerezve kínáljuk a prémium borokat.

Borász a zongoránál >>>

Az Experidance tánccsoport előadását március 29-én tekinthetik meg nálunk. A produkciót a hagyományok tisztelete mellett a tradicionális formáktól való bátor eltérés, a megújulásra törekvés, az újdonság íz világa jellemezi. A sok évnyi alkotómunka eredménye egy letisztult egyedi tánc, zenei és fény világ, melynek köszönhetően ma már a társulatot a határon belül és túl a magyar tánckultúra utazó nagyköveteként tartják számon.

Április 5-én interaktív színházi előadás öleli körül a vacsoránkat. „A kétely fátylai” című előadásban egy rejtélyes krimi bontakozik ki, ahol a nyomozók szerepében vendégeink is a történet részeseivé válnak. Tegye próbára nyomozói képességét, találja meg a nyomokat, ne hagyja megtéveszteni magát és mindeközben élvezze a 4 fogásos vacsoránkat!

 

Gyilkosság a vacsorán – A Kétely Fátylai >>>