BookingButton
Főoldal/Beauty/ Premium Dermal Spa

Premium Dermal Spa

A Spirit Hotelben a vágyak beteljesülésének semmi nem szabhat gátat! A szépülni vágyó vendégek - a klasszikus kozmetikai kezelések mellett - a Premium Dermal Spa szépészeti centrum szolgáltatásait is élvezhetik.
A Premium Dermal Spa professzionista szakmai hátterét a Dr. Derm Bőrgyógyászat és Esztétikai Lézercentrum orvosai és szakasszisztensei biztosítják, akik a szépülni vágyó és a bőrgyógyászati- kozmetológiai problémákkal küzdő hölgyek és urak kompromisszumok nélküli, magas színvonalú ellátására szakosodtak. Speciális küldetésük az esztétikai problémát jelentő bőrbetegségek, bőrhibák lézerekkel történő kezelése. A rendelkezésükre álló készülékeknek olyan széles a palettája, hogy számos kezelést hazánkban csak ők képesek elvégezni. Több mint 20 éves fennállásuk során bebizonyították, hogy az empátia, a szakmai gyakorlat és a legkorszerűbb eszközök együttese a vágyak beteljesülésének zálogát jelenti.
A Premium Dermal Spa számos kezelése mellett nyugodtan élvezhetik a vendégek a hotel wellness kezeléseit. A tökéletes kiszolgálás, a kifogástalan kényelem nagyban segíti a felépülést azokban az esetekben is, amikor a beavatkozást néhány napos gyógyulási szakasz követi.

Tájékoztatjuk kedves vevőinket, hogy a A Premium Dermal Spa július 14-éig zárva tart.
Megértésüket köszönjük!
További információért forduljon bizalommal a Premium Dermal Spa-hoz az alábbi elérhetőségeken: +36 95 889 597 vagy info@premiumdermalspa.hu.
www.premiumdermalspa.hu

BBL fototerápia és SkinTyte bőrfeszesítés

BBL fototerápia és SkinTyte bőrfeszesítés

A BBL fototerápiára alapozott kezelésünk a pigmentfoltok eltávolításában, a szeplős kéz vagy dekoltázs kezelésében, az öregedési tünetek, vagy a kivörösödő, értágulatos arcbőr (rozácea) tünetegyüttesének kezelésében jár látványos eredménnyel. A SkinTyte bőrfeszesítés infravörös fényenergiát használva a bőr mélyebben fekvő kollagénrostjaira hat, a feszesebb, fiatalosabb külső érdekében. Ez a kezelés elsősorban azoknak ajánlott, akik rövid időn belül érzékelhető javulást szeretnének elérni bőrük megjelenésében anélkül, hogy a bőr felületét megsértenénk. Az azonnali eredmény már másnap szembetűnő, de még hónapokig egyre javul a bőr állapota.

ContourPeel mélyhámlasztás

ContourPeel mélyhámlasztás

A Contour hámlasztás alkalmas a mélyebb ráncok, aknés hegek körülírt területen (pld. ajak körül) történő hatékony kezelésére. A Contour Peel segítségével a bőrfelszín felső rétegét úgy távolítjuk el, hogy a mélyebb elváltozásokat is elérje, így annak helyén friss, símább, fiatalos bőr képződik. A hámlás általában 7-10 nap alatt lezajlik, s még néhány hétig vörösebb a kezelt terület, de ekkor már sminkkel elfedhető a beavatkozás nyoma.

Hegkorrekció

Hegkorrekció

A balesetek, műtétek következtében kialakult változatos hegek okozta esztétikai panaszok enyhítése sem jelent megoldhatatlan feladatot. A  különböző lézerekkel szerzett tapasztalatok azt igazolják, hogy a besüppedt, vagy kiemelkedő, vörös, vagy halvány vörös színű, szabályos műtéti, vagy szabálytalan baleseti hegek egyaránt javulnak a különböző kezelési módszerek hatására.

Kombinált MicroLaserPeel hámlasztás, ProFractional XC ablatív szerk.megújító kezelés

Kombinált MicroLaserPeel hámlasztás, ProFractional XC ablatív szerk.megújító kezelés

A MicroLaserPeel elsősorban a bőrfelszínt újítja meg, a ProFractional XC szerkezetmegújító kezelés pedig új sejtekből álló oszlopokat képez a bőr mélyen, így a két módszer minden rétegében látványosan újítja meg a bőrt. Mivel mindkét módszer bőrsérüléssel és néhány nap munkaképtelenséggel jár, célszerű kombináltan, egy ülésben elvégezni, hiszen a hatás összeadódik, a gyógyulási idő viszont nem hosszabbodik meg.

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

A komputer vezérlésű szkennerrel felszerelt alexandrit lézeres szőrtelenítés a ma leghatékonyabb és leggyorsabb szőrtelenítő eljárások egyike. Az alexandrit lézer optimális mértékben hatol be a bőrbe: eléri a szőrtüszőket, így pusztítja el a szőrnövekedésért felelős osztódó sejteket, de nem hatol túl mélyre, így a kezelés gyakorlatilag fájdalmatlan. A gyantázás, csipeszelés, epiláló készülékek használata – mely gyakran jár szőrtüszőgyulladás kialakulásával – ma már a múlté. Az alexandrit lézer gyors, egyszerű, biztonságos megoldást kínál a szőrtelenítésre. A kezelés során egyetlen villanással számos szőrszálat távolítunk el egyszerre; a kezelés ilyen villanások sorozatából áll. Lehetőség van lézerrel végzett szőrtelenítésre sötétebb bőrtípusok esetén, illetve a BBL készülékkel történő szőrtelenítésre, amennyiben nagy felületet gyorsan kívánunk kezelni.

MicroLaserPeel hámlasztás

MicroLaserPeel hámlasztás

Az eljárást akár „hétvégi” bőrhámlasztásnak is hívhatnánk, amivel a fokozott napfényterhelésnek kitett, sportos életmód következtében kialakult bőrhibákat valamint műtéti és akne okozta hegeket kezeljük. Ha többre vágyik, mint amit a mikrodermabráziós, enyhe kémiai vagy gyógynövényes hámlasztást alkalmazó eljárások nyújtani tudnak, és van néhány napja a gyógyulási folyamatra, akkor a MicroLaserPeel-t Önnek találták ki. A lézer egy komputer által vezérelt letapogató rendszer segítségével (szkenner) a bőr felületét igen pontosan, a beállított hámlasztási mélységnek megfelelően párologtatja el. A hámlasztási mélység és a gyógyulási idő összefügg, ezáltal tervezhető a kezelés utáni felépülés. A gyógyulás a beavatkozás mélységétől függően 3-7 napig tart, így egy hosszú hétvégét, vagy pár nap szabadságot rászánva, gyorsan visszatérhet a szokásos mindennapi tevékenységeihez. Szignifikáns, azonnali eredmény várható: bőrét selymesebbnek, élénkebbnek, egészségesebbnek érzi majd, amit a bőr szerkezetének és feszességének javulása is kísér.

Non-ablatív lézeres rejuvenáció

Non-ablatív lézeres rejuvenáció

Az általunk használt non-ablatív – a bőr felületét sérülés nélkül kezelni képes - lézerek sugarai elhalványítják az életkor és az UV sugarak okozta károsodás nyomait, valamint javítják a hegek okozta bőregyenetlenségeket. Emellett stimuláljuk a bőrben az új kollagén termelődését, mely a bőr feszességéért, szerkezeti, tónusbeli javulásáért is felelős. A lézer fénye diffúzan, vagy frakcionált módon jut a bőr mélyére, utóbbi technológia révén számtalan, új sejtekből álló oszlopocskát alakítva ki. Bárkit lehet kezelni, akinek a bőrén az öregedés, vagy a napfénykárosodás jelei, illetve hegek láthatók, vagy 30 év felett az első ráncok, szarkalábak megjelenését szeretné megelőzni. A kezelés során a bőrfelszín nem sérül, ezért sebkezelésre nincs szükség.

Pattanásos bőr, akne kezelése

Pattanásos bőr, akne kezelése

BBL fototerápiával a rút pattanások is kezelhetőek! Az alkalmazott fényspektrum csökkenti a gyulladást, mérsékli a hegesedést, javítja a bőr állapotát és a kórokozókkal szembeni védekező képességét. Akár egyetlen fájdalmatlan kezelés hatásos lehet, ideális esetben kúraszerű  kezelést végzünk, heti rendszerességgel.

ProFractional XC ablatív szerk.megújító kezelés

ProFractional XC ablatív szerk.megújító kezelés

Egy gyors lézeres eljárás, mely nagyon rövid gyógyulási idő mellett javít a bőr általános megjelenésén. A kezelt területeken új kollagén képződik, mely alulról feltölti a bőrt, a ráncokat, barázdákat, hegeket, egyéb felszíni egyenetlenségeket elsimítva. A kezelés során a lézer apró tűszúrásszerű lyukakat képez a bőrben, melyek mint apró kis sebek, mozgósítják a bőr természetes sebgyógyulási és megújulási folyamatait. A beavatkozás után közvetlenül bőrvörösséget és nedvezést észlelhetünk, mely duzzanattal jár és enyhe napégésre emlékeztet, ezért néhány nap szabadságot kell betervezni. A komplett gyógyulás 5-10 napig tart.

Visszér, seprűvéna, rozácea kezelése

Visszér, seprűvéna, rozácea kezelése

Az értágulatok, seprűvénák, tűzfoltok és a rozácea kezelésére bőrhűtéssel felszerelt Nd:YAG lézert és BBL fototerápiát használunk. A lábszár seprűvénái akár egyetlen kezelés után eltűnnek, bár az eredményre néhány hónapot várni kell (amíg a kezelt ér felszívódik). Az arcon az eredmény gyorsabban alakul ki, így 2-4 hetente végzett sorozatos kezelésekkel néhány hónap alatt eltüntethetőek a zavaró arci értágulatok. E módszerekkel a bőrfelület megsértése nélkül orvosolható a probléma. A kezelést követően, ha csak kis felületet érint a beavatkozás, akár folytathatja is napi tevékenységét.