BookingButton
Főoldal/Díjak/ A legjobb ötcsillagos konferenciaszálloda

A legjobb ötcsillagos konferenciaszálloda

2015. jún. 28.

Szállodánkat választották a 2014-es év legjobb ötcsillagos konferenciaszállodájának Magyarországon, ezzel immár másodszorra nyertük el az Aranynap-díjat. Az elbírálásnál a kitűnő adottságok és tárgyi feltételek mellett a szálloda állandó magas színvonalú teljesítménye, megbízhatósága, valamint a dolgozók vendégszeretete és rugalmassága a legfontosabb kritérium.

Az elismerést szakmai közönség körében, március 19-én ünnepélyes díjátadón vehette át Kaisinger András Vezérigazgató és Kozó Krisztina Resident Manager.

A Spirit Hotel elsősorban wellness szállodaként közismert, azonban konferenciahotelként is népszerű. Az elismerést többek között olyan tulajdonságainak is köszönheti, mint az átlagosnál jelentősen nagyobb kapacitás, a beépített színpad, az impozáns termek, a széleskörű és magas színvonalú szolgáltatások, valamint a speciális kérések rugalmas kezelése.

A Spirit Hotelben évente csaknem száz rendezvényt szerveznek a kisebb workshopoktól egészen a több száz fős konferenciákig. Számos ismert előadó fordul meg a szállodában, legközelebb például Brian Tracy, Amerika legismertebb menedzseroktatója tart mesterkurzust. A szálloda eddigi legnagyobb konferenciája hatszáz fős volt, és gyakran szerveznek az átlagosnál hosszabb, akár egyhetes rendezvényeket is a sárvári hotelbe.

Az Aranynap minősítésen immár kilenc éve értékelik a legjobb három, négy és ötcsillagos szállodák teljesítményét. Az Aranynap-díjjal a hotelek egész éves teljesítményét minősítik, melynek során szigorú szakmai szempontok mentén hasonlítják össze a konferenciaszállodákat. Mindezek mellett nagy súllyal szerepel a dolgozók rugalmassága és vendégszeretete, valamint a szállodák megbízhatósága és folyamatos magas színvonalú teljesítménye is. 2009-ig az ötcsillagos konferenciahotel kategóriában külön díjazták a fővárosi és vidéki szállodákat, 2010 óta azonban összevonták a két kategóriát, és egész Magyarország legjobb szállodáját díjazzák. A díj történetében a Spirit Hotel az első nem budapesti szálloda, amely elnyerte a Magyarország legjobb ötcsillagos konferenciaszállodájának járó elismerést.