BookingButton
Főoldal/Díjak/ Harmadszor is a világ legjobb luxusmárkái közé került a Spirit Hotel

Harmadszor is a világ legjobb luxusmárkái közé került a Spirit Hotel

2017. nov. 10.

Sorozatban immár harmadik alkalommal nyerte el a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior a rangos Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards díját, a ’Signum Virtutis’-t. A világ vendéglátói, szállodaipari, utazási és szolgáltatói szektorainak legkiemelkedőbb luxusmárkáit és szolgáltatásait értékelő nemzetközi díj zsűrije ebben az évben – hasonlóan a tavalyihoz – két kategóriában is legmagasabb kitüntetést ítélte oda a Spirit Hotelnek a ’Hotel&Resorts’, illetve a ’Spa’ kategórában. Ezzel az elismeréssel a sárvári szálloda tartósan is biztosította helyét a világ különleges prémium márkáit és szolgáltatásait tömörítő exkluzív klubban.

A 2013-ban alapított díj odaítélésekor a bíráló bizottság alapvető szempontként kezeli, hogy a jelölt hotel legalább ötcsillagos legyen, és mind felszerelésében, mind a vendégeknek kínált alap- és extra szolgáltatásaiban a legmagasabb színvonalat nyújtsa. Mivel ez a különleges elismerés valóban csak a legkiválóbbakat illeti meg, ezért a „Signum Virtutis” nem csupán a díjazott szálloda, hanem az ország imázsára nézve is nagy jelentőségű, és tovább növeli hazánk ismertségét és turisztikai vonzerejét szerte a világban.

Kaisinger András, a Spirit Hotel vezérigazgatója nem csupán a rangos elismerésnek örült, hanem annak is, hogy megszakítás nélkül immár harmadik éve nyerik el a kitüntetést, így az idei kettővel együtt összesen öt „Signum Virtutis” díjjal büszkélkedhet a szálloda. „Ez különleges és nagyon fontos visszajelzés számunkra arról, hogy tartósan is kiemelkedő színvonalon tudjuk kielégíteni a hozzánk látogató vendégek igényeit, és mind a közönség, mind a szakma nagyra becsüli az erőfeszítéseinket. A díj ugyanis nem csupán egy szűk szakmai elit véleményét fejezi ki, hanem a széles vendégkörét is, amelynek személyes értékeléseit a díj odaítélésekor a bírálóbizottság kiemelt szempontként veszi figyelembe.” Kaisinger András szerint a természeti és épített környezet egyedülálló összhangja, a magas színvonalú spa és szállodai szolgáltatások és a Spirit csapatának elhivatottsága és szakmai tudása mellett a professzionális egészségmegőrző kezelések teszik sikeressé a hotelt.
 
A Spirit Hotel ezzel tovább szaporította nemzetközi és hazai elismeréseinek számát, amelyek közül először a European Health&Spa Awards a Best Destination Spa díjat nyerte el megnyitása után két évvel, 2010-ben. 2014-ben a Magyar Termék Nagydíjat és a Magyarország legjobb ötcsillagos konferenciahotelének járó Aranynap-díjat is a sárvári szállodának ítélték, 2015-ben pedig egyedi mySPIRIT skincare termékeiért elnyerte az európai wellness Oscarként számon tartott, European Health&Spa Awards Best Product Innovation elismerést. A Spirit Hotel emellett háromszor kapta meg World Travel Awards szavazásán az ’Év spa szállodája’ kitüntető címet, valamint a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége is neki ítélte a 2016-os ’Év Szállodája’ elismerést. Mindemellett a Michelin katalógus legnagyobb riválisának tartott Gault&Milleau Kalauz is évek óta a legjobb hazai wellness hotelként tartja számon a sárvári Spirit Hotelt.