BookingButton
Főoldal/Díjak/ Ismét a világ legjobb luxusmárkái közé kerültünk

Ismét a világ legjobb luxusmárkái közé kerültünk

2016. okt. 27.

Szállodánk már a tavaly is bekerült a világ különleges prémium márkákat tömörítő elit klubjába, az idei díjkiosztón pedig megdupláztuk a sikert.

Örömmel értesültünk, hogy szállodánk másodszor is elnyerte a Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards legkiválóbbaknak járó „Signum Virtutis” díjat. Ezzel az elismeréssel minden évben a világ vendéglátói, szállodaipari, utazási és szolgáltatói szektorainak legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtó képviselőit jutalmazzák. Szállodánk már a tavalyi díjátadón is bekerült a világ különleges prémium márkákat és szolgáltatásokat tömörítő elit klubjába, az idei díjkiosztón pedig duplán ismételtük meg a sikert.

Az, hogy egy hazai szálloda ilyen magas szintű elismerésben részesül, óriási húzóerő a teljes hazai turisztikai szektor számára. Az országimázs építésében is szerepet játszanak a luxust kínáló szállodák. A különböző extravagáns építészeti- vagy minőségi díjak elnyerése, versenyeken elért helyezések és ezek hírértéke, külföldi sajtómegjelenések tovább növelik hazánk ismertségét.

 
A nemzetközi elismerést 2013-ban alapították azzal a céllal, hogy a luxusmárkák és szolgáltatások közül kiemeljék a legkiválóbbakat. A díjra a szállodák nevezhetik saját magukat, vagy a zsűri tagjai is jelölhetik a legméltóbbnak vélt hoteleket, ahogy az a Spirit Hotel esetében is történt. A jelöltek kiválasztásánál alapvető szempont az ötcsillagos minőség és sokat nyomnak a latba a kiváló vendégértékelések is. Az elbírálásnál a legapróbb részleteket is megvizsgálják a felszereltségtől kezdve egészen a vendégeknek kínált extrákig. A szállodákat több kategóriában értékelik, tavaly „spa” kategóriában kaptuk meg a „Signum Virtutis” címet. Ebben az évben pedig először „hotels and resorts”, továbbá a „spa” kategóriában másodszor is elnyertük a legkiválóbbnak járó elismerést.

Kaisinger András, a Spirit Hotel vezérigazgatója óriási elismerésnek tarja a Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards „Signum Virtutis” címét. Különösen fontos számára, hogy a díj nemcsak szakmai elismerést jelent, hanem lényeges visszajelzés a közönség részéről is, hiszen a nyertesek sorsa a szakmai bizottság értékelése mellett a közönségszavazáson is múlik. Kaisinger András szerint a természeti és épített környezet egyedülálló összhangja, a magas színvonalú spa szolgáltatások és a Spirit csapatának magas szakmai tudása mellett a professzionális egészségmegőrző kezelések és az egyedülálló mySPIRIT Egészségprogram teszik sikeressé a hotelt.
 
Niklai Ákos, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke elmondta, a prémium és luxus  kategóriájú hotelek nagyon fontos szerepet játszanak a hazai turizmus, a szálloda és vendéglátóipar fejlődésében. Mint mondta, ők a szakma véleményvezérei, ők a leginkább tájékozottak a nemzetközi trendek és vendégelvárások terén. Az alacsonyabb kategóriájú szállodák őket követik, így nagyon fontos szerepük van a szállodai termékek és a legjobb gyakorlat kialakításában, sikereik lendületet adnak a magyar szállodaipar fejlődésének újabb lépcsőihez.
 
A Spirit Hotel már számos rangos európai és nemzetközi díjat elnyert. Innovatív és folyamatosan fejlődő egészségmegőrző szolgáltatásainak köszönhetően többek között 2010 óta a Healing Hotels of the World tagja. 2010-ben a European Health&Spa Awards a Best Destination Spa díjat, valamint 2015-ben a Best Product Innovation díjat a mySPIRIT Skincare termékeikért ítélte a szállodának.  A TripAdvisor nemzetközi utazásértékelő oldal pedig már többször tüntette ki a „Travellers’ Choice” elismeréssel, amelyet az oldalon szereplő szállodáknak mindössze egy százaléka kap meg. Ezen kívül a Gault&Milleau évek óta a legjobb hazai wellness hotelként ismeri el a Spirit Hotelt. A közelmúltban pedig a World Travel Awards 2016. évi szavazásán harmadszor nyerte el az év „spa szállodája” kitüntető címet.