BookingButton
Főoldal/Díjak/ Ismét kitüntetve

Ismét kitüntetve

2015. jún. 27.

Szállodánk immár harmadszorra nyerte el a legkiválóbb márkáknak járó kitüntetést és idén is Superbrands díjat kapott. Az elismerés különlegessége, hogy a szigorú szakértői bizottság mellett a fogyasztók véleménye is sokat nyom a latban a díjazottak kiválasztásakor.


A Spirit Hotel Thermal Spa***** immár harmadszorra nyerte el a legkiválóbb márkáknak járó elismerést, a Superbrands díjat. 2013-ban az első vidéki wellness szállodaként érdemelte ki ezt a kitüntetést, amelyet a tavalyi és az idei évben is elnyert. A független és önkéntes szakértőkből álló bizottság véleménye mellett a díj kiválasztásában nagy szerepet játszik a fogyasztók véleménye is, hiszen reprezentatív márkaismertség és kedveltség kutatással egészült ki a bizottság értékelése. Így a világszerte ismert, rangos díjat csakis azok a prémium márkák nyerhetik el, amelyek valóban a legnagyobb népszerűségnek örvendenek.

Szállodánk az utóbbi hónapokban számos további rangos hazai és nemzetközi elismeréssel gyarapodott: szállodánkat választották 2014 legjobb ötcsillagos konferenciaszállodájának az Aranynap minősítésen, valamint a TripAdvisor Traveller’s Choice 2015 díját is elnyerte.