BookingButton
Főoldal/Díjak/ Magyar biokozmetikumok nyertek rangos európai díjat

Magyar biokozmetikumok nyertek rangos európai díjat

2015. jún. 30.

Magyar fejlesztésű biokozmetikumok nyerték el Európa legjobb kozmetikai innovációjának járó díját a wellness-Oscarként is emlegetett, idén hetedik alkalommal megrendezett European HEALTH & SPA AWARDS-on. A rangos elismeréssel kitüntetett mySPIRIT skincare biokozmetikumokat többéves fejlesztést követően tavaly vezették be. A termékekhez személyre szabott szállodai kezelések is kapcsolódnak, melyek a sárvári Spirit Hotelben és partnerszállodájában, a hévízi NaturMed Hotel Carbonában érhetőek el.

Rangos európai elismerést kaptak magyar fejlesztésű biokozmetikumok. A legjobb egészség- és wellness szolgáltatásokat, márkákat és vállalatokat díjazó, idén hetedik alkalommal megrendezett European HEALTH & SPA AWARDS-on a mySPIRIT skincare biokozmetikumokat választották az év legjobb kozmetikai innovációjának. A független, nemzetközi szakértőkből álló zsűri szigorú pontozási rendszer segítségével értékelte a „Legjobb Spa Termék – Kozmetikai Innováció” címért küzdő márkákat. A pontozást kilenc szempont alapján egy átfogó kérdőív, valamint szakértők és mesterkozmetikusok tapasztalatainak felhasználásával végezték. Az iparág meghatározó szakembereiből álló zsűri az egészség, a kreativitás, a dizájn és technológia mellett figyelembe vette a fenntarthatóság, a környezet és a társadalmi felelősségvállalás szempontjait is.

Torhosi Tünde, a termékcsalád fejlesztésében résztvevő Blue Diamond díjas spa- és wellness menedzser elmondta, hogy a mySPIRIT skincare biokozmetikumok minősége, széles termékpalettája mellett a termékfejlesztés hátterében álló egészségtudatos szemlélet is fontos eleme volt a pályázatnak, így nagy szerepet játszott a díj elnyerésében.

A mySPIRIT skincare biokozmetikumokat többéves kutatómunkával, hazai szakemberek részvételével fejlesztették. A prémium minőségű kozmetikumok közé 21 fogyasztói és 6 professzionális felhasználásra készült termék tartozik. A kozmetikumok BIOKONTROLL tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely igazolja, hogy a mezőgazdasági összetevőik több mint 95 százaléka ellenőrzött biotermelésből származó növényi alapanyag, amelyek útja a termőterülettől a késztermékig nyomon követhető.

A nők és férfiak részére külön kifejlesztett kozmetikumokhoz személyre szabott szállodai kezelések is kapcsolódnak. Az exkluzív kozmetikai kezelések az egészségmegőrzés iránt elkötelezett két magyar tulajdonú szállodában, a sárvári Spirit Hotelben és a hévízi NaturMed Hotel Carbonában érhetőek el.

mySPIRIT skincare
A Magyar Termék Nagydíjas mySPIRIT skincare egyedülálló, bio arcápolókat, természetes eredetű fényvédőket, bio illóolaj parfümöket és bio minősítésű babaápolókat kínáló, luxus kozmetikai márka, egyénre szabott kezeléssel kiegészítve. A magyar befektetéssel és magyar fejlesztéssel, gyártással megvalósuló biokozmetikumok BIOKONTROLL tanúsítvánnyal rendelkeznek. A hozzájuk kapcsolódó egyénre szabott kezelések a sárvári Spirit Hotelben és a hévízi NaturMed Hotel Carbonában érhetőek el. A termékek forgalmazója az Organic Spirit Hungary Kft., gyártójuk pedig a Biola Biokozmetikai Kft. A kozmetikumokat a szállodákban, a www.myspirit.hu weboldalon, és a kiemelt partner gyógyszertárakban lehet megvásárolni.