BookingButton
Főoldal/Díjak/ TripAdvisor: továbbra is kiváló a Spirit Hotel

TripAdvisor: továbbra is kiváló a Spirit Hotel

2016. jún. 03.

Újabb elismeréssel gyarapodott a Spirit Hotel dicsőségfala. A világ legnagyobb utazási portálja, a TripAdvisor ismét Certificate of Excellence díjjal tüntette ki szállodánkat.

 

A Certificate of Excellence díjat az adott vendéglátóhelyre az elmúlt 12 hónapban érkezett értékelések alapján ítéli oda a több millió utazó véleményét gyűjtő utazási portál. Heather Leisman, a TripAdvisor alelnöke szerint a díjat azok a vendéglátóhelyek kapják meg, amelyeket a látogatók folyamatosan dícsérnek, és nagyon pozitívan értékelnek. Az elismerés segít az utazóknak azonosítani a minőségi szolgáltatásokat kínáló helyeket.
A portált havonta körülbelül 350 millió felhasználó látogaja, telefonos applikációjának letöltői meghaladják a 290 millió főt is. A TripAdvisor a felhasználók megosztott tapasztalatai, értékelései alapján díjazza a legjobb vendéglátóhelyeket.
A TripAdvisor elismerései különösen fontosak számunkra, hiszen a szakmai elismerések mellett ezek azt is megmutatják, hogy vendégeink is örömmel gondolnak a nálunk töltött pihenésre, kényeztető kezelésekre.