BookingButton
Főoldal/Egészség/ Minősítéseink

Minősítéseink

Deutscher Medical Wellness Verband tagja
A Német Medical Wellness Szövetségnek a Spirit Hotel  a sikeres auditálást követően- melynek során 5 *****superior kategóriában medical wellness hotelként minősíttetett-, az európai spa & wellness területen iránymutató nemzetközi szervezet tagjává vált.

Magyar Turizmus Minőségi Díj
A Magyar Turizmus Minőségi Díj folyamatos minőségfejlesztési munkát igénylő rendszer, egyet jelent az állandóan megújuló elvárásoknak való megfeleléssel.
Az objektív és alapos minősítési rendszer biztosítékot jelent arra, hogy a Díj követelményeinek megfelelő turisztikai vállalkozások, szállodák és éttermek szolgáltatásait igénybe vevők elégedetten térjenek haza, pozitív élményekkel gazdagodva.

Magyar Termék Nagydíj
A Magyar Termék Nagydíj a gazdaság emblémája, megtestesíti és kifejezi Magyarország elkötelezettségét a tanúsított minőség iránt.
A Spirit Hotel a díjat a zsűri osztatlan véleménye alapján nyerte el turisztika kategóriában, melyet legfőképpen széles szolgáltatáspalettájának, a folyamatos fejlesztéseknek és vendégszeretetének köszönheti.

TÜV Rheinland 5*****superior Medical Wellness tanúsítvány
A TÜV Rheinland Group által kidolgozásra került egy nemzetközileg elismert minőségbiztosítási rendszer medical wellness kategóriában, mely szavatolja, hogy a vendég a tartózkodása megkezdésétől utazása napjáig szakavatott, ellenőrzött és minőségi szolgáltatást kap. A minőségi vizsgálat a szálloda környezetétől kezdve a konyhán át egészen a gyógyfürdő felszereléséig kiterjed, több mint 300 kritérium alapján elemezve ki ezeket.

IPO- Medic Hotel 5*****superior kategóriában
A legnagyobb európai, brüsszeli székhelyű egészségmegőrzéssel illetve megelőzéssel foglalkozó nemzetközi közhasznú szervezet által történt minősítési folyamat sikeres lezárása után, a Spirit Hotel jogosult a tanúsítványban szereplő IPO Medic Hotel 5*****superior elnevezés használatára annak igazolásául, hogy a prevenciós és gyógyászati tevékenység európai szinten kategóriájának megfelel.

TisztaSzoba Tanúsítvány
Szállodánk Sárvár gyógyhely minősítéssel rendelkező területén fekszik, ahol kimagasló a levegő tisztasága. Egy-egy séta valódi felüdülést jelent még az egészséges ember légzőrendszere számára is. Ilyen környezetben különös jelentőséget kap a szálloda belső tereiben is a levegő minősége. Fontos, hogy a por, és ezzel az allergének szintjét is a lehető legalacsonyabb szinten tartsuk, ezért csatlakoztunk a TisztaSzoba Programhoz. Mérésekkel igazolható, hogy a különleges takarító eszközünknek köszönhetően olyan alacsony értékű a szállodánkban a mérhető por mennyisége, ami nemzetközi szinten is ritka és csak kevés szálloda büszkélkedhet hasonló tisztasággal. Nem csak süppedősek és puhák a szőnyegek, de még a szálak mélyén is portalanok; atkamentesek a matracok; friss, üde a szobák levegője.

Hotelstars minősítés- Nemzetgazdasági Minisztérium -Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége- nemzeti tanúsító védjegy 5*****superior kategóriában.
Egységes európai kritériumrendszer alapján megalkotott és hazánkban nemzeti védjegyként is funkcionáló tanúsítvány. 15 európai országban bevezetett követelményrendszer garantálja a vendégek és az idegenforgalom szereplői számára, hogy az így minősített házakban kategória besorolásnak megfelelő magas színvonallal találkozzanak.