BookingButton
Főoldal/Egészség/ Orvosaink

Orvosaink

Gyógyászati központunkban szakorvosok nyújtanak támogatást a gyógyulás és az egészségmegőrzés útján. A mySPIRIT Egészségprogramban vagy a gyógykúrák alatt,  illetve egyes egészségügyi panaszok esetén vendégeink az orvosi vizsgálat valamint a konzultáció során segítséget és gyakorlati tanácsokat kapnak orvosainktól. Forduljanak hozzájuk bizalommal!

dr. Horváth Marianna főorvos
reumatológus, fizioterápiás szakorvos

“A pécsi egyetemi évek után, már reumatológus és fizioterápiás szakorvosként gyógyszállodában szereztem gyakorlati tapasztalatot, amit később a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő igazgató főorvosaként is kamatoztattam. Európa egyik legjobb spa szállodájának, a Spirit Hotelnek a gyógyászati részlegén a szálloda megnyitása óta dolgozom, mint a gyógyászati részleg főorvosa. A klasszikus balneo- és fizioterápiás kezeléseken túl számos új módszert alkalmazunk, így nagy hangsúlyt kap a modern állapotfelmérő módszerek használata is.  Segítségükkel komplex képet kapunk vendégeink aktuális állapotáról, ezzel is segítve őket a megelőzésben, illetve a mielőbbi gyógyulásban.
Fiatal orvos koromtól tudom, hogy a gyógyszeres kezelés mellett – azokat kellően tisztelve - létezik a segítségnyújtásnak egy másik útja is, az úgynevezett komplementer medicina. Ezért tanultam akupunktúrát, ezért ismerkedtem meg a homeopátiával, van rálátásom a manuálterápiára, a neurálterápiára, a természetgyógyászat egyes területeire.
A vendégekkel, páciensekkel találkozva nagyon fontosnak tartom az egészségnevelést, az egészséges táplálkozásra, a rendszeres testmozgásra való figyelemfelhívást.
Úgy gondolom, segíteni a legszebb feladat. Segíteni valakit az elveszettnek hitt egészség megtalálásában és annak megőrzésében -  nem tudok elképzelni ennél szebb, nemesebb hivatást.”


dr. Tatár Ákos főorvos
általános orvos, a tradicionális kínai orvoslás és az orientális orvoslás szakértője, a mySPIRIT Egészségprogram vezető orvosa

“Az orvosi diplomámat Németországban szereztem, majd később Los Angelesben tanultam tradicionális kínai orvoslást. A világ számos területén dolgoztam orvosként: Németországban, Norvégiában, Jamaicában, a Bahamákon és Trinidad-Tobago-n. Jártasságot szereztem a belgyógyászat, a családorvoslás és a gyermekgyógyászat mellett a gyógynövények alkalmazásában, valamint az alternatív gyógykezelések és az akupunktúra területén.
Vallom, hogy az orvoslás központjában az ember áll és nem a betegség. Hiszem, hogy a betegség egy gyógyító történetbe való áthelyezésével könnyebb eljutni a tünetek megértéséhez, azok enyhítéséhez és a gyógyításához.
Ha sikerül megértenünk egy-egy betegség testi, lelki vagy akár tudatalatti üzenetét, akkor könnyebb megtalálni az utat a harmóniához.”

Dr. Antal Péter Miklós
háziorvostan szakorvos, homeopata

2006-ban szereztem meg orvosi diplomámat Szegeden, majd 2008-ig a Szt. János Kórházban dolgoztam aneszteziológus-intenzív terápiás rezidens orvosként.
Tanulmányaimat folytatva a Mantra Szabadegyetemen diplomáztam, ahol a 3 éves alapképzésen túl extraszenz olvasást, rendszerszemléletű homeopátiát és akupresszúrát, kínai orvoslást, pszichológiai programozást és radionikát tanultam. 2011-ben pedig Fülakupuntúrás Addiktológusi képesítést szerzett.
2015-ben kaptam meg nemzetközi és hazai homeopata orvosi képesítésemet és ugyanebben az évben háziorvostanból szakvizsgáztam.
Filozófiám szerint nincs mindent vivő gyógymód, ezért nem elvakultan követek valamilyen módszert – legyen az akár akadémiai orvoslás vagy komplementer terápia. Nagyon sok valódi gyógyulás tapasztalható, amit az akadémiai orvoslás előre ’megmondott’ a nagyszámú statisztika alapján; de van sok olyan valódi gyógyulás is, ami a nagyszámú statisztikák alapján nem következhetett volna be, de a komplementer/kiegészítő orvoslás meg tudja magyarázni; és vannak olyan valódi gyógyulások is szép számban, amit senki nem tud megmagyarázni. Ez az emberi lét nagyszerűsége és csodája. Ebben a csodában jó részt venni, jó részese lenni.

 

Szakorvosi vizsgálat

Szakorvosi vizsgálat
Szakorvosi vizsgálat 13.300 HUF
Kontrollvizsgálat 7.100 HUF
videó lejátszása

Az orvosi konzultációt követően egy rövid belgyógyászati és mozgásszervi vizsgálat során az orvos megismeri a vendég korábbi és jelenlegi állapotát. Ezután kerül sor az egyénre szabott gyógykúra összeállítására, a gyógykezelések felírására, a gyógyvízben való fürdési idő megbeszélésére, tanácsadásra.