BookingButton
Főoldal/Hotel/ Hotel

Hotel

Tekintse meg a Spirit Hotel filmjét.

2008 márciusában nyílt meg Magyarország legexkluzívabb 5 csillagos szállodája, a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa. A szálloda dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában, a városközponttól pár perces sétára található.

A páratlan európai szálloda 271 elegáns, egyedileg berendezett szobával, illetve lakosztállyal várja vendégeit. Minden szobához erkély vagy terasz, és internet hozzáférés tartozik, melyet a szobaár magában foglal. Ezen felül az egyes szobatípusokban vendégeink kényelmét szolgálja a keleties stílusvilágot idéző körágy, a fantáziasarok, illetve a pezsgőfürdő.

A Spirit Hotel rendkívül széleskörű alapszolgáltatásaink gerincét a 10000 m2 alapterületű Oázis wellness- és fürdőrészleg biztosítja 22 medencével, melyhez egyedülálló gyógyászati és medical spa központ tartozik.

A szálloda saját termálkúttal, „Spirit gyógyvízzel” rendelkezik, mely minden gyógyvizes medencében megtalálható. Ezeket nap, mint nap újratöltjük, gondoskodva az állandó, friss „Spirit vízről”. A vendégek 70 kezelő helységben több mint 100 testre szabott, kiváló közérzetet biztosító eljárást próbálhatnak ki, melyek a különböző kultúrák legjobb és legkifinomultabb kezeléseit foglalják magukban.

Sportolni vágyó vendégeink számára szállodánk a legmodernebb kardió- és fitneszgépekkel felszerelt edzőtermet, bowlingpályát, squashpályát és két teniszpályát kínál, valamint a környéken lehetőség van nordic walkingra, kerékpározásra és lovaglásra.

740 m2-es konferenciatermünk kitűnő helyszínt biztosít tárgyalások, ülések, konferenciák, kongresszusok, incentive rendezvények lebonyolítására.