Angyali érintés
BookingButton
Főoldal/Kezelés ajánló/ Angyali érintés

Angyali érintés

Arcbőrünk meghálálja, ha időről időre szerkezeterősítő, regeneráló és feszesítő kezelésekkel kényeztetjük. A legmodernebb technológiákat és intenzív hatóanyagokat, multivitaminokat alkalmazó kezeléseink mindazt megadják a bőrnek, ami a szépségéhez és az egészségéhez kell.
A kozmetikusok által is biztonságosan alkalmazható „soft” lézer fénynyaláb aktiválja a sejtek megújítási folyamatát. A stimulált sejtek - a gyorsabb felszívódást elősegítő mezoterápia segítségével bejuttatott hatóanyagokkal kombinálva - ragyogást és frissességet adnak a bőrnek. A vitaminos, antioxidánsokban gazdag maszk és a retinolos szemkörnyék-ápolás elsimítja az apró redőket és megerősíti, tápanyagokkal gazdagítja a bőr szerkezetét.

 

A csomag tartalma:

2 alkalommal:
Soft Laser+Mezoterápia+Ionto Arcelmed Matrix Repair ampullával

 
 Soft Laser
A soft lézer kezelőfej a kozmetikusok által is használható. 1000 mW-nál kisebb lézerteljesítményt alkalmazza, mely a biológiai sejtstimuláció kiváló eszköze. A fénynyaláb hatására a sejtek megújulási ciklusa lerövidül. A soft lézer ödéma-és gyulladáscsökkentő hatása a bőr feszülésének megszűnésében, a vörösség enyhülésében nyilvánul meg.
  Mezoterápia
Az új hatóanyag-beviteli metódus során, az elektromos impulzusoknak köszönhetően a bőr barrierét jelentő lipid kettősréteg átrendeződik. A mezoforézis® során a bőrre felvitt kezelőanyagok gyorsabban és hatékonyabban szívódnak fel, s ez intenzívebb hatást eredményez. Már az első kezelést követően  látványos felfrissülést fog tapasztalni a kezelt bőrfelületen.
 1 alkalommal:
Jean D’Arcel Vitaminée Kit kezelés
  

Szerkezeterősítő kezelés, amelynek során a  kíméletes peeling után antioxidáns hatású, multivitaminos ampullát viszünk fel a bőrre C-vitaminos géllel. A kezelés része a retinolos szemápolás, és egy speciális, az arcra simítható C-vitaminos kollagén maszk is.

  A csomag ára: 57 100 HUF