Csodákra is képesek vagyunk- Premium Dermal Spa
BookingButton
Főoldal/Kezelés ajánló/ Csodákra is képesek vagyunk- Premium Dermal Spa

Csodákra is képesek vagyunk- Premium Dermal Spa

Az Ön vágyainak nálunk semmi nem szabhat gátat! Premium Dermal Spa esztétikai rendelőnkben a legmodernebb technológiát alkalmazó, kiváló specialisták várják szépülni vágyó vendégeinket, hogy segítsenek a bőr megújításán túl, többek között a pigmentfoltok, vagy akár a zavaró visszerek okozta problémák megoldásában is.

Szakmai háttér

A professzionális szakmai hátteret a Dr. Derm Bőrgyógyászat és Esztétikai Lézercentrum, mint master-franchise biztosítja, amely a szépülni vágyó, valamint a bőrgyógyászati-kozmetológiai problémákkal küzdő hölgyek és urak kompromisszumok nélküli, magas színvonalú ellátására szakosodott. Speciális küldetésük az esztétikai problémát jelentő bőrbetegségek, bőrhibák lézerekkel történő kezelése. A rendelkezésükre álló készülékeknek olyan széles a palettája, hogy számos kezelést hazánkban csak ők képesek elvégezni. Több mint 20 éves fennállásuk során bebizonyították, hogy az empátia, a szakmai gyakorlat és a legkorszerűbb eszközök együttese a vágyak beteljesülésének zálogát jelenti.

Világszínvonalú eszközök, rövid kezelési és felépülési idő

Premium Dermal Spa esztétikai rendelőnkben minden kezelési módszer elérhető, amelyet a Dr. Derm Bőrgyógyászat és Esztétikai Lézercentrum jelenleg Budapesten kínál. Köszönhető ez annak, hogy a franchise tulajdonos budapesti intézet igen szigorú feltételeket támasztott az eszköz felszereltség tekintetében, hiszen kizárólag azonos eszközökkel lehet azonos színvonalú szolgáltatást nyújtani. A korszerű eszközöknek köszönhető rendkívül rövid kezelési és gyógyulási idő lehetőséget teremt a pihenés és az esztétikai kezelések összekapcsolására, akár egy hosszabb hétvégén is. A Spirit Hotelben a luxus és a szépség kéz a kézben járnak! Élvezze a diszkréció, a szakértelem és exkluzív kiszolgálás tökéletes összhangját!

A specifikus anti-aging program részeként a bőröregedés megelőzésére és lassítására, valamint a redők, ráncok, pigmentfoltok kezelése a Premium Dermal Spa szakrendelőben számos eszköz és módszer áll rendelkezésre, melyeket a bőr aktuális állapota szerint kombinálunk egymással.

 

 

Egyéb kezeléseink

 

BBL fototerápia és SkinTyte bőrfeszesítés
A BBL fototerápiára alapozott kezelésünk a pigmentfoltok eltávolításában, a szeplős kéz vagy dekoltázs kezelésében, az öregedési tünetek, vagy a kivörösödő, értágulatos arcbőr (rozácea) tünetegyüttesének kezelésében jár látványos eredménnyel. A SkinTyte bőrfeszesítés
infravörös fényenergiát használva a bőr mélyebben fekvő kollagénrostjaira hat, a feszesebb, fiatalosabb külső érdekében. Ez a kezelés elsősorban azoknak ajánlott, akik rövid időn belül érzékelhető javulást szeretnének elérni bőrük megjelenésében anélkül, hogy a bőr felületét megsértenénk. Az azonnali eredmény már másnap szembetűnő, de még hónapokig egyre javul a bőr állapota.

     
előtte   utána

Non-ablatív lézeres rejuvenáció

Az általunk használt non-ablatív – a bőr felületét sérülés nélkül kezelni képes - lézerek sugarai elhalványítják az életkor és az UV sugarak okozta károsodás nyomait, valamint javítják a hegek okozta bőregyenetlenségeket. Emellett stimuláljuk a bőrben az új kollagén termelődését, mely a bőr feszességéért, szerkezeti, tónusbeli javulásáért is felelős. A lézer fénye diffúzan, vagy frakcionált módon jut a bőr mélyére, utóbbi technológia révén számtalan, új sejtekből álló oszlopocskát alakítva ki. Bárkit lehet kezelni, akinek a bőrén az öregedés, vagy a napfénykárosodás jelei, illetve hegek láthatók, vagy 30 év felett az első ráncok, szarkalábak megjelenését szeretné megelőzni. A kezelés során a bőrfelszín nem sérül, ezért sebkezelésre nincs szükség.

MicroLaserPeel hámlasztás
Az eljárást akár „hétvégi” bőrhámlasztásnak is hívhatnánk, amivel a fokozott napfényterhelésnek kitett, sportos életmód következtében kialakult bőrhibákat valamint műtéti és akne okozta hegeket kezeljük. Ha többre vágyik, mint amit a mikrodermabráziós, enyhe kémiai vagy gyógynövényes hámlasztást alkalmazó eljárások nyújtani tudnak, és van néhány napja a gyógyulási folyamatra, akkor a MicroLaserPeel-t Önnek találták ki. A lézer egy komputer által vezérelt letapogató rendszer segítségével (szkenner) a bőr felületét igen pontosan, a beállított hámlasztási mélységnek megfelelően párologtatja el. A hámlasztási mélység és a gyógyulási idő összefügg, ezáltal tervezhető a kezelés utáni felépülés. A gyógyulás a beavatkozás mélységétől függően 3-7 napig tart, így egy hosszú hétvégét, vagy pár nap szabadságot rászánva, gyorsan visszatérhet a szokásos mindennapi tevékenységeihez. Szignifikáns, azonnali eredmény várható: bőrét selymesebbnek, élénkebbnek, egészségesebbnek érzi majd, amit a bőr szerkezetének és feszességének javulása is kísér.

ContourPeel mélyhámlasztás
A Contour hámlasztás alkalmas a mélyebb ráncok, aknés hegek körülírt területen (pld. ajak körül) történő hatékony kezelésére. A Contour Peel segítségével a bőrfelszín felső rétegét úgy távolítjuk el, hogy a mélyebb elváltozásokat is elérje, így annak helyén friss, símább, fiatalos bőr képződik. A hámlás általában 7-10 nap alatt lezajlik, s még néhány hétig vörösebb a kezelt terület, de ekkor már sminkkel elfedhető a beavatkozás nyoma.

ProFractional XC ablatív szerkezetmegújító kezelés
Egy gyors lézeres eljárás, mely nagyon rövid gyógyulási idő mellett javít a bőr általános megjelenésén. A kezelt területeken új kollagén képződik, mely alulról feltölti a bőrt, a ráncokat, barázdákat, hegeket, egyéb felszíni egyenetlenségeket elsimítva. A kezelés során a lézer apró tűszúrásszerű lyukakat képez a bőrben, melyek mint apró kis sebek, mozgósítják a bőr természetes sebgyógyulási és megújulási folyamatait. A beavatkozás után közvetlenül bőrvörösséget és nedvezést észlelhetünk, mely duzzanattal jár és enyhe napégésre emlékeztet, ezért néhány nap szabadságot kell betervezni. A komplett gyógyulás 5-10 napig tart.

Kombinált MicroLaserPeel hámlasztás és ProFractional XC ablatív szerkezetmegújító kezelés
A MicroLaserPeel elsősorban a bőrfelszínt újítja meg, a ProFractional XC szerkezetmegújító kezelés pedig új sejtekből álló oszlopokat képez a bőr mélyen, így a két módszer minden rétegében látványosan újítja meg a bőrt. Mivel mindkét módszer bőrsérüléssel és néhány nap munkaképtelenséggel jár, célszerű kombináltan, egy ülésben elvégezni, hiszen a hatás összeadódik, a gyógyulási idő viszont nem hosszabodik meg.

Lézeres szőrtelenítés
A komputer vezérlésű szkennerrel felszerelt alexandrit lézeres szőrtelenítés a ma leghatékonyabb és leggyorsabb szőrtelenítő eljárások egyike. Az alexandrit lézer optimális mértékben hatol be a bőrbe: eléri a szőrtüszőket, így pusztítja el a szőrnövekedésért felelős osztódó sejteket, de nem hatol túl mélyre, így a kezelés gyakorlatilag fájdalmatlan. A gyantázás, csipeszelés, epiláló készülékek használata – mely gyakran jár szőrtüszőgyulladás kialakulásával – ma már a múlté. Az alexandrit lézer gyors, egyszerű, biztonságos megoldást kínál a szőrtelenítésre. A kezelés során egyetlen villanással számos szőrszálat távolítunk el egyszerre; a kezelés ilyen villanások sorozatából áll. Lehetőség van Nd:YAG lézerrel végzett szőrtelenítésre sötétebb bőrtípusok esetén, illetve a BBL készülékkel történő szőrtelenítésre, amennyiben nagy felületet gyorsan kívánunk kezelni.

Visszér, seprűvéna, rozácea kezelése
Az értágulatok, seprűvénák, tűzfoltok és a rozácea kezelésére bőrhűtéssel felszerelt Nd:YAG lézert és BBL fototerápiát használunk. A lábszár seprűvénái akár egyetlen kezelés után eltűnnek, bár az eredményre néhány hónapot várni kell (amíg a kezelt ér felszívódik). Az arcon az eredmény gyorsabban alakul ki, így 2-4 hetente végzett sorozatos kezelésekkel néhány hónap alatt eltüntethetőek a zavaró arci értágulatok. E módszerekkel a bőrfelület megsértése nélkül orvosolható a probléma. A kezelést követően, ha csak kis felületet érint a beavatkozás, akár folytathatja is napi tevékenységét.

 

   
előtte utána

Hegkorrekció
A balesetek, műtétek következtében kialakult változatos hegek okozta esztétikai panaszok enyhítése sem jelent megoldhatatlan feladatot. A  különböző lézerekkel szerzett tapasztalatok azt igazolják, hogy a besüppedt, vagy kiemelkedő, vörös, vagy halvány vörös színű, szabályos műtéti, vagy szabálytalan baleseti hegek egyaránt javulnak a különböző kezelési módszerek hatására.

Pattanásos bőr, akne kezelése
BBL fototerápiával a rút pattanások is kezelhetőek! Az alkalmazott fényspektrum csökkenti a gyulladást, mérsékli a hegesedést, javítja a bőr állapotát és a kórokozókkal szembeni védekező képességét. Akár egyetlen fájdalmatlan kezelés hatásos lehet, ideális esetben kúraszerű  kezelést végzünk, heti rendszerességgel.

A Premium Dermal SPA szakorvosai a korszerű fény- és lézertechnológia segítségével számos, korábban megoldhatatlannak hitt problémára is találnak megoldást. Asszisztenseink 2012. április 2-ától várják a telefonon vagy személyesen érdeklődőket, a Premium Dermal Spa első emeleti recepciójánál.

 

Bővebb információért forduljon kollégáinkhoz a +36 95 889 597-es telefonszámon, vagy írjon emailt az info@premiumdermalspa.hu címre!