Egészséges szépség
BookingButton
Főoldal/Kezelés ajánló/ Egészséges szépség

Egészséges szépség

A Spirit Hotel egészségtudatos szemlélete összecseng az új, bio kozmetikai márka, a mySPIRIT skincare filozófiájával. A mySPIRIT skincare filozófiája pedig az egészség iránti elkötelezettségen, valamint a természetes harmónia iránti tiszteleten alapul. Ez vezérelte a magyar szakembereket és befektetőket, amikor egy kényeztető, bio kozmetikai termékcsalád és egy egyedülálló kozmetikai kezelés megvalósítását tűzték ki célul.
A legmagasabb elvárásoknak is megfelelő bio kozmetikai márka, a mySPIRIT skincare közel kétévi áldozatos munka gyümölcseként kerül bevezetésre 2014-ben.

 

A mySPIRIT skincare egyedülálló, bio arcápolókat kínáló, luxus kozmetikai márka, egyénre szabott kezeléssel kiegészítve, azok számára, akik az egészséget és a harmóniát igazán fontosnak tartják az életük minden területén.

 

A mySPIRIT skincare márka a legmagasabb elvárásoknak megfelelő bio kozmetikumokkal valamint egyénre szabott, egyedülálló kozmetikai kezeléssel harmonizálja a bőrszövet működését, szorosabbra fűzve az indivídum és a természet közti harmonikus kapcsolatot.

 

A természet értékes kincseiből készülő mySPIRIT skincare kozmetikumok a legszigorúbb kritériumoknak is megfelelő biotermékek. A BIOKONTROLL tanúsítvány igazolja, hogy az összetevők több mint 95 százaléka biotermelésből származó növényi alapanyag, amelyek útja a termőterülettől a késztermékig nyomon követhető.

 

A mySPIRIT skincare kozmetikumok a bőr harmóniájának megteremtésével nem pusztán az egyes felszíni bőrpanaszokat kezelik, hanem ragyogóbbá és élettelibbé teszik az arcbőrt. Az organikus hatóanyagok helyreállítják a bőrt kívülről óvó természetes lipid réteg egyensúlyát, optimalizálják a keringést. Hidratálják és táplálják az arcbőrt, ezzel aktiválják a bőr saját önmegújító folyamatait, így teszik rugalmasabbá és ellenállóbbá a káros környezeti hatásokkal szemben.  

 

A mySPIRIT skincare kezelés titka a személyre szabottság - az exkluzív bio hatóanyagokkal, a féldrágakövek természetes erejével energizált vízzel és egyénre szabottan alkalmazott bio illóolaj-keverékekkel.

 

Ezeket az egyedülálló, exkluzív kozmetikai kezeléseket Magyarország az egészségmegőrzés iránt elkötelezett, többszörösen kitüntetett szállodájában, a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****SUPERIOR –ban és a hévízi NaturMed Hotel Carbona****SUPERIOR -ban élvezhetik először a vendégek. A márka arcápoló termékcsaládját kizárólag ebben a két hotelben és a myspirit.hu weboldalon működő shopban lehet megvásárolni.