Egészségügyi állapotfelmérés
BookingButton
Főoldal/Kezelés ajánló/ Egészségügyi állapotfelmérés

Egészségügyi állapotfelmérés

Modern technika, rendkívüli gyorsaság

 

A szállodánkban is elérhető Dinamika állapotfelmérő eszköznek köszönhetően nem kell hetekkel korábban időpontot foglalni, hosszasan várakozni, vérvételre menni és vizsgálatról vizsgálatra vándorolni, ezek nélkül is átfogó képet kaphat szervezete aktuális állapotáról.

 

Az eszköz az elektrokardiográf (EKG) és az elektroenkefalográfia (EEG) speciális, egyidejű alkalmazásával, 3 perces mérés adatait elemezve határozza meg a szív-és érrendszer, valamint a vegetatív-és központi idegrendszer aktuális állapotát jellemző mutatókat, és felméri, hogy ezek mennyiben térnek el a normális értékektől. Feltárja a betegségek lehetséges okait, rávilágít a szervezet gyenge pontjaira, amelyek erősítésre szorulnak annak érdekében, hogy megőrizze az egészségét és elkerülje a betegségeket.

Az egészségvédelem elsősorban személyes felelősség. Mindenki önmagának tartozik azzal, hogy megteremi a szervezete ideális működéséhez szükséges körülményeket és hátteret. Ezért van arra szükség, hogy időről időre objektív képet kapjon a teste működéséről. Ebben nyújt segítséget a Dinamika állapotfelmérő készülék, akár a betegségmegelőzés a célja, akár a meglévő panaszainak hátterére kíváncsi.  

A mérés gyorsan és fájdalommentesen nyújt információt az adott időszakra jellemzően

  • az érrendszer állapotáról,
  • a vér oxigénszállító képességéről,
  • a vegetatív idegrendszer állapotáról,
  • a központi idegrendszer állapotáról,
  • a stressz-tűrő képességről,
  • az immunrendszerről,
  • a biológiai életkorról,
  • a szervezet energetikai állapotáról.


A mérést követően kollégánk segít Önnek a kapott adatok értelmezésében, a műszer mérésén alapuló diagramok elemzésében.

A Dinamika állapotfelmérő készülék a legmodernebb technológián alapuló, fejlett szoftveres megoldással segíti abban, hogy reális képet kapjunk a szervezet működéséről, ám ne feledje, hogy semmilyen állapotfelmérő készülékkel végzett vizsgálat sem helyettesítheti a szakorvos által előírt laboratóriumi vizsgálatokat!