BookingButton
Főoldal/Kezelés ajánló/ Gondtalanul

Gondtalanul

Egy csacska szívecske örömet tud okozni, ám ha egy Spiritben töltött hétvégén nyújtja át, azzal biztosan feledhetetlenné teszi az ajándékozását. Egy simogatóan kellemes, testet-lelket kényeztető fürdő pedig a hab a tortán, a sikere garantált! Lepje meg szerelmét a kényeztetés és a luxus élményével!


9.600 HUF

20 min

„Champagne” páros kádfürdő

A páros „Champagne” fürdő kihagyhatatlan élmény, modern szép kivitelű páros kádban történik, ahol a bejövő vízsugarak intenzitása egyénileg állítható, víz alatti fény elemekkel kombinált.
A víz alatti sugármasszázs fokozza a vér- és nyirokkeringést, kedvezően befolyásolja az izomzat tónusát, lazítja az ízületeket. A kellemest élményt fokozza, hogy mindezt a párunkkal egy pohár pezsgő kíséretében élhetjük át.


Félhomály, zene és a füstölő keleties illata tölti be a teret. A gyertyák fénye időről időre feltűnik a Buddha szobron. Az élet tudománya, az ájurvéda csak arra vár, hogy Ön felfedezze! Ismerkedjen meg ezzel a masszázskülönlegességgel, segítségével relaxáljon, méregtelenítsen, induljon el az egészség felé vezető úton.


Ájurvéda Shirodara

Ájurvéda Shirodara
10 min 13.900 HUF
20 min 15.900 HUF
30 min 19.900 HUF
videó lejátszása

Az Ayurveda Shirodara az ajurvéda egyedi és különleges gyöngyszeme. Gyógynövényolajjal dúsított szezámmagolajat csurgatnak a vendég homlokára, amely jótékony hatást fejt ki a központi idegrendszerre. Segít oldani a szellemi kimerültség okozta káros állapotokat, valamint fejfájás és migrén enyhítésére is kiváló.