mySpirit immunerősítés
BookingButton
Főoldal/Kezelés ajánló/ mySpirit immunerősítés

mySpirit immunerősítés

A világ legjobb egészséghoteljeit tömörítő szervezet, a Healing Hotels of the World tagjaként a Spirit Hotel szakmailag megalapozott, átfogó egészségmegelőző és terápiás szolgáltatásokat nyújt. Természetes, hogy számos immunrendszert erősítő kezelés és program is várja a vendégeket. A polarizáltfény terápia, a jégszauna, a hagyományos szauna és gőzfürdő, valamint a Hamam és a razul hatékonyan segíti az immunrendszer működését.

Immunrendszerünk a szervezetünk egyik védőbástyája, mely megkülönbözteti a szervezet saját anyagait az idegen anyagoktól. A kórokozókat és a káros anyagokat megsemmisítve tartja távol a betegségeket. Az egészséges életmód önmagában is hozzájárul immunrendszerünk karbantartásához, ám egyes betegségeket követően, illetve évszakváltás idején, különösen a hideg idő beköszöntével, érdemes speciális immunerősítő programok áldásos hatását is kihasználni a vitalitásunk megőrzése érdekében.

Sensolite
A különleges fényágyban a polarizált fény elektromágneses tere megerősíti a sejtek működését, különös hatást gyakorolva a vérsejtekre. A vérben található, az immunitásban nagy szerepet játszó sejtek életerősebbekké válnak, ennek köszönhetően sokkal könnyebben végzik a feladatukat: gyorsabban győzik le a szervezetbe bejutó kórokozókat, illetve hatékonyabban likvidálják a rendellenesen kialakuló kóros sejteket.

Cryosauna
A kezelés lényege a gyors és nagyfokú hőingadozás. A néhány perces extrém hideg kezelés erősíti az immunrendszert, és elűzi a rossz hangulatot és még az egészséges bőr is üdébbé válik. Megfelelő táplálkozással és célzott testedzéssel kombinálva nem csak a lerakódott zsír feloldását segíti, a bőrszövetének rugalmasságát is fokozza.

Szauna és gőzfürdő
A gőzfürdő nedves- és a szauna száraz melege egyaránt jótékony hatást gyakorol a szervezetünkre, egyéntől függ, hogy kinek melyik esik jobban. Mindkettő méregtelenít, pihentet és nagyban erősíti a szervezet feltöltődését. A forróság hatására a keringés gyorsul, a verejtékmirigyek fokozottan működnek, a bőr pórusai kitágulnak, javul a vérkeringés, erősödik az immunrendszer.  

Razul és Hamam
A török Hamam és az óegyiptomi eredetű razul évszázados hagyományokra épülő rituálék, a relaxáció, a feltöltődés, a megtisztulás fellegvárai. A Spirit Oázisában - a szigorú előírások figyelembevételével kialakított és berendezett - külön szentélyt kaptak, ahol a jól képzett hamam- és razul mesterek eredeti hatóanyagokat és kellékeket használva, autentikus mozdulatokkal végzik a szertartást. A lélek megkönnyebbül, a test megszabadul a méreganyagoktól és energiaraktárai feltöltődnek, a sejtek több oxigénhez jutva sokkal élettelibbé válnak, ami az immunrendszert is jótékonyan megerősíti.


Immunerősítő csomagajánlataink:

mySpirit Vitality
mySpirit Léböjtkúra
mySpirit 1000 kalóriás diéta
Spirit Méregtelenítő kúra
Spirit Vitalizáló kúra