BookingButton
Főoldal/Kezelés ajánló/ mySPIRIT skincare újdonságok

mySPIRIT skincare újdonságok

Szélesebb spektrum
A mySPIRIT skincare kozmetikumok az arcápoló készítmények mellett parfümökkel, fényvédő krémmel és babaápolókkal segíti Önt az egészséges szépségápolásban.
A mySPIRIT skincare kozmetikumok természetes hatóanyagokkal támogatják a bőr harmonikus működését, ezzel segítik az egészséges szerkezetének megőrzését, helyreállítását.

 

Természetes fényvédelem
Sokan rajonganak a napsütötte bőrszínért, ám az UV-sugarak káros hatásai hamar nyomot hagynak a bőrön. A rosszindulatú elváltozásokon túl, az ultraibolya sugarak a felelősek az idő előtti bőröregedésért, a mélyülő ráncokért és a pigment foltok többségéért is. Mivel az arcbőrt télen-nyáron érik a napsugarak, elengedhetetlen, hogy gondoskodjunk a védelméről. A mySPIRIT skincare fényvédő krémek hatékony, természetes módon vigyáznak a bőr épségére. Kémiai védelem helyett a bőr felszínén nyújtanak fizikai védelmet, ásványi pigmentjeik mintegy pajzsként óvják a bőrszövetet. A dermatológiailag tesztelt mySPIRIT skincare narancsvirág - jojoba fényvédő krémek akár az alapozót is helyettesíthetik, hiszen színezettek: két árnyalatban készülnek, a világosabb, és a sötétebb arcbőr színéhez igazodva.

 

Személyiségre hangolt bio parfümök
Ez a nyár slágere! A négy különböző mySPIRIT skincare bio illóolaj parfüm hűséges társunk lesz a melegben, hiszen diszkrét illattal segít a harmóniateremtésben. A négy őselem és az állatövi jegyek meghatározott sorrendben kapcsolódnak egymáshoz, kijelölve a test-lelki adottságaink alapját. A mySPIRIT skincare TŰZ, FÖLD, LEVEGŐ és VÍZ bio illóolaj parfümök az őselemekkel harmonizáló esszenciák. Az egyes jegyek szülöttei biztonsággal megtalálják köztük azt az illatot, amelyik a legközelebb áll az egyéniségükhöz. Mivel a hagyományos parfümök alkoholt tartalmaznak, és emiatt nem árt az óvatosság, ha kisüt a nap! Ugyanis az alkohol és egyes vegyi összetevők az UV-sugarak hatására sokszor sárgás, barnás elszíneződést okoznak a bőrön. Mivel a mySPIRIT skincare bio illóolaj parfümök nem tartalmaznak alkoholt, bátran használhatjuk őket akár a strandon is, nyugodtan felvihetjük őket a napsütésnek kitett bőrfelületre.

 

Organikus gondoskodás
A mySPIRIT skincare babaápoló termékek gyengéd, ám hatékony segítséget nyújtanak a picik bőrápolásához. A lehető legtöbb ökológiai eredetű összetevőt tartalmazó rózsa - cickafarkfű baba fürdető, a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelő, bio calendula babaolaj és testápoló, valamint a bio búzafüves védőkrém a babák bőrének igényeit figyelembe véve készült.