Organikus szépségápolás
BookingButton
Főoldal/Kezelés ajánló/ Organikus szépségápolás

Organikus szépségápolás

Az egészséges életmód részeként bőrünk ápolására is különös gondot kell fordítanunk.

 

Kerüljük azokat a kozmetikumokat, amelyek egyes hozzátevői kellemetlen komfortérzetet adnak, befolyásolják a szervezet működését, és hosszú távra negatív hatással lehetnek a belső szervek működésére. Egyes adalékanyagok a szervezetben akár súlyos problémát is okozhatnak, különösen, ha a szervezetben elraktározódnak. Belülről blokkolják a szervezet egészséges működését, károsítják a környezettel történő anyagcserét. Természetes környezeti hatásokra, elsősorban a napfény hatására akár súlyos elváltozásokat is okozhatnak a bőrön.

 

Bőrünk a legnagyobb szervünk, ami védi a szervezetet a külvilág káros hatásaival szemben, és ezzel egyidejűleg összekötő kapocs a szervezetet és a környezte között. Ezért fontos, hogy ápolásához minél több természetes anyagot használjunk, melyek képesek harmóniát teremteni az egyén és az őt körülölelő külvilág között.

 

A bio készítményekben a felhasznált alapanyagok és hatóanyagok kontrollált bio környezetből származnak, és szigorú szabályoknak megfelelő előállítási folyamatokkal kerülnek a kozmetikumokba. Étkezésünkkel és megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztásunkkal biztosíthatjuk bőrünk belülről történő karbantartását, amit kívülről bio kozmetikumokkal  ápolva - és tudatosan elfogadva életkorunkból adódó biológiai változásokat - beleilleszkedhetünk a természet körforgásába.

 

mySPIRIT Skincare >>

 

A Spirit Hotelben debütáló új, magyar bio kozmetikumok és a hozzá kapcsolódó kezelések elsődleges célja a bőr egészségének védelme. A mySPIRIT skincare nem az egyes bőrpanaszokat kezeli, hanem a bőrszövet harmonikus működésének helyreállításával, és annak megőrzésével teszi ragyogóvá és egészségessé a bőrt. A Biokontroll tanúsítvány igazolja, hogy mySPIRIT skincare kozmetikumok mindegyike a legszigorúbb előírásoknak megfelelő biotermékek, melyekben az összetevők több mint 95 százaléka ellenőrzött biotermelésből származik.