SkinTyte  bőrfeszesítés
BookingButton
Főoldal/Kezelés ajánló/ SkinTyte bőrfeszesítés

SkinTyte bőrfeszesítés

Azonnali, látványos hatású bőrfeszesítő kezelés - plasztikai műtétek helyett!

 

Azonnal javít a bőr tartásán és feszességén a SkinTyte® infravörös bőrfeszesítő kezelés. Az arc, a homlok, a toka, a felkar, a has meglazult bőrének látványos eredménnyel járó, kíméletes kezelése. A bőr mélyebb rétegeit a bőrfelület megsértése nélkül kezeljük, így gyógyulási idő nem szükséges.

A SkinTyte® az egyik legkedveltebb kezelés az Amerikai Egyesült Államok fiatalodni vágyó páciensei között, s nincs ez másként a Spirit Hotel első emeletén található Premium Dermal SPA Bőrgyógyászat vendégeivel sem. A SkinTyte® fájdalommentes, széles spektrumú fényenergiát használ a bőr mélyebben fekvő kollagénrostjainak felmelegítéséhez, mely a kollagén azonnali összehúzódásához vezet. A rostállomány megfeszülése a felette levő bőr kisimulását eredményezi. A bevitt hő serkenti a kollagén termelődését, így tartósabbá teszi a kezelés eredményét.

Kezelhető problémák: petyhüdt bőr, gravitáció okozta ráncok, plisszéráncok, laza bőr fogyás vagy szülés után. A leggyakrabban választott kezelési terület a teljes arc és nyak. A kezelés egész évben végezhető, nemcsak a napfényszegény időszakban, mint más beavatkozások (csak közvetlenül napozás előtt nem javasolt). A SkinTyte® bőrfeszesítés kombinálható a homlok mimikai izmok okozta ráncainak Vistabel® Botox® kezelésével is.

Amennyiben hajlandó a hotelben tartózkodás idejéből két órát a szépülésre szánni, kérjen időpontot most a rendelő recepciójának telefonszámán (06 70 609 0124).