SpaRitual kezelések
BookingButton
Főoldal/Kezelés ajánló/ SpaRitual kezelések

SpaRitual kezelések

Az exkluzív SpaRitual testkezelések a holisztikus szemlélet, a vegán hatóanyagok és a különleges masszázstechnika egyedi kombinációjával egyszerre kényeztetik a testet és ápolják a bőrt. A 21. század elvárásainak megfelelően a termékek parabénmentesek, nem tartalmaznak tartósítószereket, kőolajszármazékokat, mesterséges színezékeket. A biotermesztésű növényi összetevőket vadon betakarítottakkal kombinálják, így az eredeti termőterületre jellemző talaj- és klimatikus viszonyoknak köszönhető tulajdonságokat megőrizve kiváló minőségű alapanyagként hasznosulnak. Az ionizáló hatású permetekkel illatosított helyiségben a különleges masszázzsal felvitt gyengéd, de hatékony radírok, a kényeztető és ápoló olajok, a hidratáló testápolók egymás hatását kiegészítve helyreállítják az egyensúlyt, segítenek az ellazulásban, energiával töltik fel a testet és lelket.


SpaRitual Ginger (60’)  21 600,- Ft
energizáló, méregtelenítő kezelés
Az indonéziai gyömbér energizáló hatásán alapuló kezelés. A Bora Bora partjairól származó finom homokos testradír eltávolítja a bőr felszínéről az elhalt hámsejteket, majd az esszenciális gyömbérolajos masszázs segít a test energiáinak harmonizálásában, nyugtatja, táplálja és hidratálja a bőrt. Enyhíti az izomfájdalmakat, erősíti az immunrendszert.

SpaRitual Geranium (60’) 21 600,- Ft
nyugtató, méregtelenítő kezelés
Az egyiptomi muskátli feszültségoldó hatása már az első kezelés után érezhető. A kényeztető, cukorszemcsés bőrradír simává varázsolja a bőrt, majd az esszenciális muskátliolajos masszázs enyhíti a feszültséget, javítja a bőrsejtek vérellátását, hatására a bőr üdévé és lágy tapintásúvá válik. Enyhíti az ekcémás panaszokat, optimalizálja a bőrt védő természetes lipid réteg összetételét.

SpaRitual Chinese jasmine (60’)  21 600,- Ft
vitalizáló, stresszoldó kezelés

A törékeny kínai jázmin virág egyedülálló erejét már az ősi kínaiak is felismerték, használták a gyógyászatban és a szépségápolásban is. A radírozás és az esszenciális jázminolajos masszázs még az érzékeny bőrt is kondicionálja és hidratálja. Nem csak a bőrt nyugtatja meg, de illatával segít a stressz oldásában, erősíti a testet és a lelket, felébreszti a tompa érzékeket.

SpaRitual Lavender (50’) 18 900,- Ft
egyensúlyteremtő kezelés
A pillanatnyi állapothoz illeszkedően megválasztott testradírok nyugtatják, vagy éppen felpezsdítik a lelket, a testet megszabadítják az elhalt hámsejtektől. A levendula illata segíti a harmonizálást, miközben a tengeri sók, a magnézium és a különleges agyagokból nyert ásványi anyagok - az esszenciális olajok hatását kiegészítve - ragyogóvá varázsolják a bőrt.