BookingButton
Főoldal/Kezelés ajánló/ Spirit Pearls of Green Luxury

Spirit Pearls of Green Luxury

Spirit Hotel Thermal Spa Pharmos Natur test kezeléseiben Önök elé tárjuk a természet újabb szintjét:  időtlen  tisztaságot gyógynövényekbe zárva, titkos erejét a földnek és a napnak…

 

Pharmos Natur kezeléseinkben  friss BioAleoeVerát , Himalájából származó  olajokat és gyógyító hatású növényeket alkalmazunk.

 

A különleges  gyógynövényeket származásuk helyén a régi hagyományok szerint és ökológiailag ellenőrzötten termesztik. Hagyományörző módon oly kímélően dolgozzák fel őket, hogy megmaradjanak bennük a legfontosabb alkotóelemek, melyek teljes mértékben mentesek bármilyen parabén tartalmú tartósítószertől.

 

Fedezze fel Pharmos Natur  Veda Me méregtelenítő-  és Alaya Me életerő-,  a  természet elemei ihlette „Zöld” luxus  kezeléseinket …


22.300 HUF

90 min

Pharmos Natur Alaya mE – Életerő kezelés

Pharmos Natur ALAYA ME életerő kezelés peeling masszázsa a Himalájából származó gyógynövényes olajokkal történik. Fokozza az anyagcserét, erősíti az immunrendszert, oldja a stresszt.


22.300 HUF

90 min

Pharmos Natur Veda mE – Méregtelenítő kezelés

A Pharmos Natur VEDA ME méregtelenítő kezelés során a „királyi olajjal” végzett salaktalanító masszázs és az ezt követő, jólesően meleg lábkezelés hatására salakanyagok távoznak a szervezetből, a bőr az antioxidánsok hatására fiatalodik és szépül.