Spirit Sparitual
BookingButton
Főoldal/Kezelés ajánló/ Spirit Sparitual

Spirit Sparitual

Sparitual -  Az illatok és a színek ereje

Az egészségtudatos szépségápolás a kéz- és lábápolás során is kiemelt hangsúlyt kap a Spirit Hotelben. A SpaRitual termékek mögött a tradíciókat tisztelő, de ugyanakkor haladó szellemiségű gondolkodás húzódik meg. A környezettudatos magatartás a SpaRitual egyik alapvető pillére, termékeik az egyedüli olyan, kéz- és lábápolási készítmények, amelyek garantáltan vegán elvek alapján készültek. Még a körömlakkok árnyalatai is a színterápia és számmisztika egyedi ötvözésével születnek meg. 

A készítmények olyan finom illatanyagokat tartalmaznak, amelyek terápiás jelleggel hatnak egyes csakrák harmonikus egyensúlyára.

Alapanyagaik teljes mértékben lebomló biokomponensek, amelyek még nyomokban sem tartalmaznak mesterséges színezékeket, parabeneket, káros tartósítószereket vagy kőolajszármazékokat.

Kezelések:

Classic manikűr és pedikűr
Az ápolt kéz és láb hozzátartozik az igényes megjelenéshez- klasszikus manikűrünket és pedikűrünket minden alkalomra ajánljuk, illetve ha nincs időnk, hogy kipróbáljuk a mesés Aurabalance kezeléseinket.


Classic manikűr            40 perc             Ár:    5.400 HUF
Classic pedikűr             50 perc             Ár:    5.900 HUF

Aurabalance manikűr és pedikűr
Ez az aromaterápiás kezelés a test teljes csakrarendszerét egyensúlyba hozza. A mikroalgák és az Indonéziában vadon betakarított gyömbér olaját tartalmazó fürdősó gyengéden távolítják el az elhalt hámsejteket. A gyömbér aromaterápiás tulajdonságát fokozza az a nyugtató kézmasszázs, amely során egy olyan terápiás keveréket használunk, amelyben a kínai jázminolajon kívül organikus aloe, sheavaj, szezámmag-, olíva-, avokádóolaj, valamint A- és E-vitaminok segítik, hogy a bőr üdévé és bársonyossá váljék.


Aurabalance manikűr    60 perc        Ár:    10.500 HUF
Aurabalance pedikűr     70 perc        Ár:    12.500 HUF