VitaJuwel - A féldrágakövekkel energizált kristályvíz
BookingButton
Főoldal/Kezelés ajánló/ VitaJuwel - A féldrágakövekkel energizált kristályvíz

VitaJuwel - A féldrágakövekkel energizált kristályvíz

A kristályvizek előállítása során a kőzetekbe, ásványokba vagy drágakövekbe zárt energia, mint információ átkerül a vízbe. A homeopátiás orvosságokhoz és a Bach-virágesszenciákhoz hasonlóan a kristályvizek is az úgynevezett információs orvoslás segítői. Közös jellemzőjük, hogy hatékonyságuk nem az anyagukban, hanem csak és kizárólag az általuk hordozott információban rejlik. A kristályvizeket egyrészt az ivóvíz minőségének javítására, másrészt (mint speciális hatású "informált” vizet) az életminőség javítására használhatjuk.

A kristályvizek előállításakor egyáltalán nem kerül a vízbe oldott anyag. A víz az anyagát tekintve nem változik meg, mégis érzékelhető a különbség. Az íze lágyabb, frissebb, zamatosabb - mindig attól függően, hogy milyen vizet, milyen kővel energetizálunk. A kristályvizekben még a csíraképződés is lassabb, így hosszabb ideig megőrzik frissességüket.

Egyedül a hegyikristály tekinthető annyira semlegesnek, hogy speciális hatás nélküli „informált” víz előállítására használhatjuk. A hegyikristály jellemzői nagyon hasonlítanak a tiszta víz tulajdonságaihoz - frissít, élénkít, energizál. A hegyikristály segítségével a víz olyan lesz, amilyennek eredendően lennie kell: az élet áttetsző, tiszta forrása.

A hegyikristályhoz gyakran adnak úgynevezett alapkeveréket, ametisztet és rózsakvarcot.
Ennek a két - kinézetük és tulajdonságaik alapján is- rokon kristálynak a hatása nagyon kellemes, hiszen ki ne szeretne “éber, tudatos és békés ” (ametiszt) vagy “érzéki, érzékeny, élénk ” (rózsakvarc) lenni. Az ásványok által hordozott és átadott információk hatására a víz jótékony hatású " wellness-itallá" válik. Nem véletlen, hogy ilyen keveréket használnak a mySPIRIT skincare kozmetikai kezelések során a kozmetikusaink is. Szállodánkban lehetősége nyílik a speciális kristályvíz megkóstolására és szívesen segítünk az Önnek leginkább tetsző fiola kiválasztásában, amennyiben szeretné azt megvásárolni, hogy otthon is élvezhesse az ásványokban rejlő energiák jótékony hatását.

A VitaJuwel keverékeket kristálygyógyászat neves szakértői állították össze, hogy valóban azt és csakis azt a hatást érjük el velük, amit ígérnek.

A VitaJuwel kristályvizek előállítására szolgáló, az ásványokat magukba záró, speciális „fiolák” jelentősége, hogy a kőzetekből semmilyen anyag nem oldódik ki a vízbe, és a kristályok minősége a fiolában évekig azonos marad.