BookingButton
Főoldal/Egyéb információk/ Teniszpálya, biciklikölcsönzés és egyéb szolgáltatások

Teniszpálya, biciklikölcsönzés és egyéb szolgáltatások

2011. ápr. 21.

Kedves Vendégeink!
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a tavasz beköszöntével tenisz pályáinkat és biciklikölcsönzőnket megnyitottuk. További információk és árak - egyéb szolgáltatásainkat is beleértve – az alábbiakban tájékozódhat.

 

Tenisz

Szállodánk 2 salakos teniszpályával rendelkezik, mely tavasztól őszig várja a tenisz szerelmeseit.  Természetesen teniszoktató is rendelkezésükre áll, hogy tenisztudását továbbfejlessze, vagy ha éppen most akarna elkezdeni teniszezni.  Örömmel várjuk! Pályafoglalásért forduljon bizalommal recepciónkhoz!
Ár:    2000,- Ft / pálya / óra

Squash - Az igazi stressz mentesítés játékos formában

A squash rákényszeríti a játékost  arra, hogy  mérkőzés közben ne tudjon a napi problémáival foglalkozni, teljes energiájával csak arra koncentráljon amit csinál. Könnyen megtanulható, egyszerűek a szabályok, így gyorsan el lehet jutni a már élvezhető szintig.
Szállodánk területén 1 légkondicionált, sportparketta borítású fallabda pálya áll vendégeink rendelkezésére. Pályafoglalásért forduljon bizalommal recepciónkhoz!
Ár:     2000,- Ft / pálya / óra

Bowling és biliárd

Kapcsolódjon ki esténként az alagsorban található Luna Bárunkban, ahol 2 pályás bowlinggal és egy biliárdasztallal várjuk a szórakozni vágyókat. Pályafoglalás miatt forduljon bizalommal recepciónkhoz.
Nyitva tartás: H – V:       18:00 – 02:00
Árak:             
Bowling:        2000,- Ft / pálya / óra
Biliárd:           2000,- Ft / asztal / óra

Kerékpárkölcsönzés

A kerékpár kölcsönzési lehetőség kitűnő kikapcsolódást nyújt a szabadidejüket aktívan eltölteni vágyó vendégeink számára. A bérlés miatt forduljon bizalommal recepciónkhoz!
Kerékpárbérlés: 1000,- Ft / óra / bicikli