Balanced Life Medicine Egészséghét a Spiritben
BookingButton
Főoldal/Spirit ajánló/ Balanced Life Medicine Egészséghét a Spiritben

Balanced Life Medicine Egészséghét a Spiritben

A Balanced Life Egészséghét egy olyan különleges program, mely valódi tapasztalás és gyakorlati tanácsadás által nyújt útmutatást ahhoz, hogy testünket és lelkünket hogyan szabadítsuk meg a káros környezeti hatásoktól. A Magyarország egyik legexkluzívabb wellness szállodája, a sárvári Spirit Hotel ad otthont.

Az Egészséghetet a drgulyas.hu-n megismerhető Balanced Lifestyle filozófiája hatja át, és jómagam mellett a weblapon is publikáló szakértőtársaim is közreműködnek a programokban. Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretné valamely krónikus betegségének lefolyását jobb irányba fordítani, fogyni szeretne, megtisztulásra vágyik, vagy pusztán egy különleges tapasztalattal szeretne gazdagabb lenni egy valódi aktív wellness program által.  

A résztvevők számára olyan, főként nyers zöldségekből, csírákból és zöldséglevekből álló étrendet biztosítunk, mely segíti a szervezet öntisztító folyamatait. Emellett étrend-kiegészítőkkel támogatjuk a méregtelenítő funkciókat. Minden tisztítókúra alapja a bél megtisztítása, melyről a hét során kétszer is - folyékony klorofillel és sóoldattal végzett- kolon hidroterápiával gondoskodunk, a bőséges rostfogyasztás mellett. A bélflóra egyensúlyának helyreállítását probiotikumokkal támogatjuk. A tisztulás folyamatát rendszeres nyirokmasszázs, valamint szauna program teszi teljessé.

 A program orvosi felügyelet alatt zajlik, és kiegészül egy állapotfelméréssel, mely vércsepp-analízisből, laboratóriumi vérvizsgálatból, hasi-, nyaki- és érrendszeri ultrahangvizsgálatból, valamint termográfiás testelemzésből áll. Ez a felmérés nem egy szűrővizsgálat, inkább információgyűjtés, melynek célja, hogy a programot követően személyre szabottan folytathassák a résztvevők útjukat testi-lelki egyensúlyuk felé. Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a belefé fordulásra napi jóga foglalkozás és közös séta keretében, illetve a jóga által eszközöket is kapunk testünk nyújtásához, lazításához és rejtett energiáink mozgásba lendítéséhez. A helyes életmódbeli döntéseinkhez megfelelő információkra is szükség van, ezért a résztvevők napi rendszerességű, kötetlen jellegű oktató beszélgetéseken vesznek részt, testi és lelki funkcióik jobb megismeréséhez.  Balanced Life Medicine Egészséghét >>Dr. Gulyás Tamás