Frissítő újdonságok
BookingButton
Főoldal/Spirit ajánló/ Frissítő újdonságok

Frissítő újdonságok

Új célok, régóta dédelgetett álmok

 

A kiegyensúlyozott magánélet és a munkahelyi sikerek mellett is szükségünk van néha valami pezsdítő újdonságra, hogy a fásultság semmiképpen ne vehessen erőt rajtunk.


Külföldön sokszor maga a munkáltató ösztönzi a dolgozóit, hogy jó pár hónapra hagyjanak fel a munkájukkal és csináljanak valami egészen más dolgot, hogy aztán teljesen megújulva térjenek vissza az állásukba. Ezt nálunk csak igen kevesen engedhetik meg maguknak, de már egy-egy apró életmódbeli változtatással, néhány régi vágy, terv megvalósításával is felfrissíthetjük egész lényünket, és sokkal energikusabbá válhatunk.


Tökéletes kikapcsolódás


Sokak számára a stressz oldása is kihívás, nehéz elszakadniuk a hétköznapoktól. Fontos, hogy „megtanuljanak” relaxálni, kikapcsolódni.  Már néhány nap tudatosan tervezett, stressz-mentes pihenés is szinte csodát művel a szervezettel. Aki szükségét érzi, nyugodtan kérheti szakemberek segítségét is – az életvezetési tanácsadók, a coach-ok segítenek akár a nyomasztó időhiány leküzdésében is.

 

Pörgő kihívás

 

A sport, a testmozgás hamar meghozza a sikerélményt, pusztán arra kell ügyelni, hogy megvalósítható célt tűzzünk ki magunk elé. Mindenki a saját habitusa szerint dönthet, hogy szabad levegőn vagy edzőteremben sportol. Számtalan óra típus között válogathatnak azok is, akik inkább csoportosan edzenének.  Aki szereti az ilyen órákat és a pörgő ritmust, az biztosan nem fog csalódni a spinningben. Érdemes kipróbálni, hiszen nagyszerű lehetőséget teremt az alakformálásra, a testsúlycsökkentésre, az állóképesség növelésére. Minden korosztály élvezni fogja és a kezdők, no meg a kisebb-nagyobb túlsúllyal küzdők is viszonylag hamar fel tudnak zárkózni a többiekhez.

Miért ne válhatna borszakértővé?

 

Az életkor változásával az érdeklődési körök is változhatnak, és egy-egy új élethelyzet remek lehetőséget teremt, hogy megvalósítsuk régóta dédelgetett álmainkat. Soha nincs késő, hogy megtanuljuk a virágkötést, negyven éves kor után is lehetünk amatőr csillagászok, és ha kedvünk van, akár borszakértővé is válhatunk.  Utóbbi egyszerűbb, mint azt sokan gondolnák! Ma már olyan borászati tanfolyamra is jelentkezhetünk, melynek a diplomáját a világ 300 országában elismerik. A londoni székhelyű Wine & Spirit Education Trust (WSET) kihelyezett iskoláiban az egymásra épülő kurzusokon nem borászokat, hanem „borértőket” képeznek, tehát amatőrök is elkezdhetik a tanulást.

 

Számtalan lehetőség luxus környezetben

 

A Spirit Hotelnél kevés tökéletesebb helyszínt találni a gondtalan kikapcsolódásra. A kényeztető kiszolgálás, a lenyűgöző wellness lehetőségeken túl igazi kuriozitásokkal is találkozhatunk a az egészségtudatosság és a harmónia megteremtése iránt elkötelezett szállodában. Április második hétvégéjén is igazi különlegességek várják a vendégeket. Magyarországon először nyílik arra lehetőség, hogy szállodai környezetben vegyenek részt az érdeklődők alapfokú WSET borászati tanfolyamon. A kurzus lehetőséget teremt, hogy ki-ki elsajátítsa a kóstolási ismereteket és megismerje a szőlőfajták valamint a hazai borvidékek jellegzetességeit. Azok se fognak csalódni, akik ezt a hétvégét inkább mozgással töltenék - a rendhagyó spinning napon megtapasztalhatják a tematizált zenékkel kísért órák élményét.