BookingButton MyspiritButton
Főoldal/Spirit ajánló/ Ízek, séfek, élmények

Ízek, séfek, élmények

A különleges helyszínhez különleges élmények is párosulnak. Idén ősszel gasztrokalandozásra invitáljuk Önöket! Jobbnál jobb séfek, különlegesebbnél különlegesebb fogások – minden mi szem szájnak ingere.
Engedjen a csábításnak és az ínycsiklandozó fogásoknak!

Várjuk szobafoglalással nem rendelkező vendégeinket!

Válassza ki melyik séf vacsoráját fogyasztaná szívesen és vegyen részt az 5 fogásos gourmet vacsoránkon!

 

2017. szeptember 9. – TÓTH PÁL (Kővirág Étterem)

MENÜ:
Bácshegyi sajtkrém, joghurt, rizs, zsálya
Póréveluté, quinoa, tojás
Marhapofa, céklás gerslirizottó, tonkababos szilva, turbolya
Tokhal, répa, kelkáposzta, polenta
Paszternák, fehércsoki, feketeribizli

Az 5 fogásos vacsora ára borsorral: 19.000 Ft




JÓKUTI ANDRÁS (Világevő) - 2017. szeptember 16. 

MENÜ:
Tonhaltataki
Pho-leves kacsából
Miso-pasztában marinált tőkehal, karamellizált gyöngyhagyma  
Osso buco, polenta-soufflé, spárga, szarvasgomba Opera, céklamacaron

Az 5 fogásos vacsora ára borsorral: 19.000 Ft



BERNÁTH JÓZSEF (Art Catering) - 2017. szeptember 23. 

MENÜ:
Parmezános vajbabsaláta
Aszalt szilvás pulykarolád porcsinsalátával
Póréhagymás burgonyaleves füstölt fürjtojással
Vörösboros báránynyak paprikás tarhonyával
Aranygaluska vaníliasodóval

Az 5 fogásos vacsora ára borsorral: 19.000 Ft


 

BÍRÓ LAJOS (Bock Bisztró) - 2017. október 7.

MENÜ:

Libamáj sushi  
Véres hurkás gersli rizottó  
Paprikás csirke, békacomb, túrógombóccal
Mangalica pofa pörkölt malacfül carpaccioval
Vargabéles - újra gondolva

 

Az 5 fogásos vacsora ára borsorral: 19.000 Ft



GIANNI ANNONI (Trattoria Pomo D’oro) - 2017. október 14. 

MENÜ:  
Caprese di pomodoro  
Lazacpisztráng kaviár, kapor-torma, zöld borsó  
Tagliolini – 62 fokos tojás-szarvasgombával, vajas parmezánnal  
Bárány póréhagymával, zellergumó pürével, pisztácia kéregben    
Csokoládé-gesztenye-mogyoró praliné caprino sajttal
Meglepetés

Az 5 fogásos vacsora ára borsorral: 19.000 Ft

 

BORDA ATTILA (Spirit Hotel) - 2017. október 21.

MENÜ:

Kacsanyelv rillette, szarvasgomba mousse, bab textúrák, kaviár
Posírozott fürjtojás, sóska joghurt, lazac
Tintahal ravioli, rák, medvehagyma, bulgur rizottó
Borjú - őzfilé cékla, padlizsán, burgonya, körte, szezám hamu
Levendula, csokoládé, karamell

Az 5 fogásos vacsora ára borsorral: 19.000 Ft

 

MACSINKA JÁNOS (Macok Bisztró - Borbár) - 2017. október 28.

MENÜ: 
Szilvásváradi pisztráng vargányás zellerrel, édesköménnyel
Zsályás sütőtök krémleves konfitált kacsamájjal
Mangalica tarja rántott borjúlábbal, csicsóka, káposzta
Szarvas gerinc cékla variációval
Macok „Rákóczi túrós”
Bükki sajtkóstoló Sándor Tamás sajt manufaktúrájából

  Az 5 fogásos vacsora ára borsorral: 19.000 Ft

 

JAHNI LÁSZLÓ (Kistücsök Étterem) - 2017. november 18.

MENÜ:

Szarvas borjú és nyurgaponty "tatár" zellerekkel
Savanyú halleves
Árpa édesköménnyel, fehérboros halszósszal
Angusz marha fehértarhonyával, füstölt tokhallal, egzotikus bors ,,habbal", sóban eltett citrommal
Kávékrém csokoládé fagylalttal

Az 5 fogásos vacsora ára borsorral: 19.000 Ft



OROSZ GÁBOR (KIOSK) - 2017. november 25. 

MENÜ: 
Lazac gravlax, cékla, zöldalma, yuzu  
Kecskesajt, dió, füge, füstölt csicsóka  
Szőlő granita, tárkony  
Kacsa duó, káposztás tészta  
KIOSK mákos guba

Az 5 fogásos vacsora ára borsorral: 19.000 Ft

 




Asztalfoglalás:    +36 95 889-500        |    reservation@spirithotel.hu

A vacsorákra korlátozott létszámban tudunk asztalfoglalást felvenni.

Igazi gasztrokalandok a Spirit Hotelben, Sárváron.