Jó hangulatban
BookingButton
Főoldal/Spirit ajánló/ Jó hangulatban

Jó hangulatban

Az előttünk álló tavaszi hétvégékre számtalan programot szerveztünk. Olyan élményeket kínálunk, melyek pihenését nem csak teljessé, de feledhetetlenné is teszik.

Spirit Húsvét >>>
Nálunk a család minden tagja élvezheti az ünnep nyújtotta örömöket, miközben a finom falatokról és az izgalmas programokról mi gondoskodunk.
Lekvár- és mézkóstolóval, kézműves vásárral valamint csodaszép ékszerkiállítással várjuk Önöket. Húsvétkor rengeteg zenei élményt is kínálunk, már pénteken fellép a Spirit Trio, szombaton Újvári Timi és a Hot Stuff zenekar játszik, vasárnap pedig Szabó Ádám mutatja meg Önöknek, hogy nemcsak kitűnő tangóharmonikás, hanem elsőrangú énekes is. Természetes a húsvéti hagyományokhoz tartozó sonka- és kalácsszentelés sem marad el!

Experidance
Április 25-én ismét egy Experidance előadással kedveskedünk vendégeinknek. A produkciót a hagyományok tisztelete mellett a tradicionális formáktól való bátor eltérés, a megújulásra törekvés, az újdonság íz világa jellemezi. A sok évnyi alkotómunka eredménye egy letisztult egyedi tánc, zenei és fény világ, melynek köszönhetően ma már a társulatot a határon belül és túl a magyar tánckultúra utazó nagyköveteként tartják számon.

Május 1-jei hosszúhétvége >>>
Az év első hosszúhétvégéjét ne hagyja kikapcsolódás nélkül elmúlni! Mi mindent megteszünk azért, hogy szállodánkban az Ön pihenése teljes legyen. Ellenállhatatlan spa részlegünk és kényeztető kezelésajánlataink mellett kitűnő programokkal is szeretnénk Önöknek kedveskedni.
Gasztronómiai és kézműves bemutatók mellett, zenés eseményekkel lesz tarkított ez a hétvége. Csütörtökön Dörnyei Roland zongorista játszik, pénteken a Dinamic Band szórakoztatja a közönséget, míg szombaton Mrs. Columbo lép fel nálunk, de a Retro Disco-t és karaoke partit se hagyja ki. Várjuk Önt sok szeretettel!

Vámos Miklós
Május 24-én Vámos Mikós látogat el hozzánk, aki egy kötetlen előadás keretében mesél új könyvéről. Érdemes lesz meghallgatni!