Mága Zoltán hegedűművész a Spirit Hotelben
BookingButton
Főoldal/Spirit ajánló/ Mága Zoltán hegedűművész a Spirit Hotelben

Mága Zoltán hegedűművész a Spirit Hotelben

Kedves Vendégeink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2012. december 15-én szállodánk Mága Zoltán hegedűművészt köszöntheti a szálloda szalonjában! Ezúton szeretnénk meghívni minden kedves Vendégünket erre a páratlan eseményre!

Mága Zoltán hegedűművészre jellemző a veleszületett tehetség, az átütőerő, a magas szintű technikai tudás, a lélek mélyéből fakadó adni vágyás.

A világhírű Rajkó Zenekar vezető prímásaként Európa szinte minden fővárosában, Amerikában és a Távol-Keleten öregbítette szeretett hazája hírnevét képviselve a magyar kulturális tradíciókat. Később az általa alapított Budapest Cigány Zenekarral (Budapest Gipsy Banddel) bejárta a Föld másik felét, és kivétel nélkül hatalmas sikerű koncerteket adott.

Mága Zoltán öt kontinensen, közel száz országban adott koncertet, játszott királyoknak, hercegeknek, grófoknak, államfőknek, egyházi főméltóságoknak és világsztároknak egyaránt.

Zenéjét utánozhatatlanul különleges személyisége teszi egyedivé, varázslatossá és lenyűgözően harmonikussá. A szívében egy magyarországi, kis településen megrendezett jótékonysági koncert ugyanolyan fontos, mint bármilyen nagyszabású, csillogó, külföldi előadóest.

Reméljük, hogy jelenlétükkel emelik az est fényét, örömteli szórakozást és kellemes időtöltést kívánunk!