Pezsdítő kínálat
BookingButton
Főoldal/Spirit ajánló/ Pezsdítő kínálat

Pezsdítő kínálat

Kihasználva a jó idő és a remek adottságaink nyújtotta lehetőségeket, júliusban számos programot kínálunk Önöknek, melyek pihenését nem csak teljessé, de feledhetetlenné is teszik.

ExperiDance
Július 9-én egy ExperiDance előadással kedveskedünk vendégeinknek, mely szabadtéri színpadon, a szálloda parkolójában kerül megrendezésre. A társulat a Nagyidai cigányok című előadását mutatja, két felvonásban. A produkciót a hagyományok tisztelete mellett a tradicionális formáktól való bátor eltérés, a megújulásra törekvés, az újdonság íz világa jellemezi. A sok évnyi alkotómunka eredménye egy letisztult egyedi tánc, zenei és fény világ, melynek köszönhetően ma már a társulatot a határon belül és túl a magyar tánckultúra utazó nagyköveteként tartják számon.

Európa és Ázsia találkozik
Az egykori Oszmán Birodalom területi sokszínűségének köszönhető a mai török konyha változatos íz világa. Ebből nyújtunk egy kis ízelítőt július harmadik hétvégéjén: a büfé asztalon török finomságokat kínálunk.  Az ízek és az illatok mellett zenés, táncos bemutató teszi teljessé a képzeletbeli utazást Törökországba.

Remek lesz
Július 25-én péntek esti moziba hívjuk Önöket, és nem is akár milyen moziba! Igazi, hamisítatlan autós mozit rendezünk a parkolóban!