Testkontroll
BookingButton
Főoldal/Spirit ajánló/ Testkontroll

Testkontroll

Vajon ismerjük a saját testünket?

A szervezetünk felépítése, szöveteink összetétele és aránya értékes információkat rejt, melyek ismeretében objektív képet kaphatunk a pillanatnyi állapotáról. Megtudhatjuk, hogy melyek az erősségei és hol vannak olyan hiányosságai, amit korrigálni lehet, ha életvitelünkön változtatunk.

 

Az N20-as állapotfelmérő készülék alkalmas a testanalízisre. Megmutatja, hogy testünknek milyen a víztartalma a szövetek között és a sejteken belül, méri a fehérje és az ásványi anyagok mennyiségét, illetve információt ad a test zsír- és izomtömegéről. Számszerűsíti az optimális értékektől való eltéréseket és azt is megmutatja, hogy milyen kalória bevitel mellett érjük el az ideális testsúlyt és izomtömeget. Az adatokat elemző szakember segítségével arról is információt kapunk, hogy mit tartalmazzon, milyen alapanyagokból álljon össze az általunk elfogyasztott táplálék. A készülék képes differenciálni a zsírtömeg elhelyezkedését is, hiszen az összes zsírtömeg mérésén túl azt is megmutatja, hogy ennek hány százaléka a - fokozott egészségügyi kockázatot jelentő - hasi zsír mennyisége.
Az N20-as test analizáló berendezés az emberi szervezetre ártalmatlan, alacsony frekvenciájú elektromágneses hullámok segítségével térképezi fel a testünket. A víz, az izom és a zsír eltérően vezetik az elektromos áramot, ez adja a mérések alapját.

 

A kapott értékeket a gép a mérés közben is mutatja, majd összegzi az adatokat, rögzíti és tárolja azokat elektronikusan illetve nyomtatott formában is. Ismételt mérésekkel objektív információt kaphatunk arról, hogy a megváltozott életmódunknak köszönhetően a szervezetünkben beindultak-e a kívánt változások.