Vámos Miklós előadás a Spirit Hotel*****-ben
BookingButton
Főoldal/Spirit ajánló/ Vámos Miklós előadás a Spirit Hotel*****-ben

Vámos Miklós előadás a Spirit Hotel*****-ben

2014. május 24-én Vámos Miklós látogat el szállodánkba, hogy „A New York – Budapest metró” című könyve újbóli kiadása kapcsán meséljen egy keveset a műről, valamint hogy egy kötetlen beszélgetést folytasson vendégeinkkel.

A már 35 kötetet megjelentetett író a hazai kortárs irodalom egyik jellegzetes alakja, aki műveiben elsősorban a család és a történelem összefüggéseit ábrázolja a legszívesebben. Fulbright-ösztöndíjasként és vendégprofesszorként két évet töltött az USÁ-ban, ahol tanított Yale School of Drama, a City University of N.Y. és más egyetemek film- és színművészeti karain. A Magyar Írók Szövetsége, a Pen klub, a MÚOSZ és a Szépírók Társasága tagja.

Az újból megjelent „A New York – Budapest metró” egy magyar színész történetét írja le, aki kijut Amerikába egy ösztöndíjjal. Elhatározza, hogy ott is szerencsét próbál a szakmájában. Bejárja az egész országot, tíz fejezetben tanít, rendez, játszik, próbafelvételekre megy, pénzt keres és veszt, szerelmes és tapasztalt lesz. Néha úgy érzi, tudja már a biztos siker titkát. Máskor sejti, még az sem elég.


Az előadás megtekintése ingyenes, azonban nem szállóvendégek részére elő-regisztrációhoz kötött.

 
Bővebb információ és regisztráció:
grm@spirithotel.hu
+36 30 774 24 42


Kösse össze az harmonizáló pihenést egy igazi kulturális élménnyel! Reméljük, hogy ezen a hétvégén vendégünkként köszönthetjük Önt és szeretteit!