Thalasso terápia
BookingButton MyspiritButton
Főoldal/Wellness/ Thalasso terápia

Thalasso terápia

A tengerből jövő szépség és gyógyítás

Thalasso terápia

A Thalasso terápia fogalma a görög Thalassa (tenger) és Therapeia (gyógyítás) szavakból született. A thalasso terápiás kezelések  fürdői és pakolásai során  gyógyító és ápoló hatású tengeri anyagokkal, algákkal és iszappal kényeztetjük  testét.

A kezelésekhez használt, és az otthoni ápolásra szánt termékek magukban rejtik a tenger és az algák valamennyi jótékony hatását.
A  Thalasso terápiában élen járó Thal’ion cég a franciaországi Bretagne partjainál a világ legnagyobb természetes algautcájára települve, természettudatosan használja fel a legtisztább és legértékesebb algákat.

Fáradt láb program

Fáradt láb program

Fáradt láb pakolás 30 min.         7.700 HUF
A kezelés során a lábra felvitt különleges gél fóliába csomagolva fejti ki a hatását. A gélben található ásványi anyagok serkentik a szervezet számos alapvető funkcióját. Az értékes összetevők közül a magnézium relaxáló és stresszoldó hatású, míg a tengeri hatóanyagok lággyá és puhává teszik a bőrt.

Fáradt láb drainage kezelés 50 min.        13.900 HUF
A kezelés az alsó végtag teljes bőrfelületének tengeri eredetű, természetes bőrradírral történő peelingezésével kezdődik. Ezt követi egy valódi tengervíz permet, egy frissítő hatású zselé, majd egy illóolajat, tengeri sót és nyomelemeket tartalmazó oldattal történő fáslis drenázs kezelés. A programot testápoló tej finom bemasszírozása zárja. A kezelés megszünteti a kellemetlen fájdalomérzetet, ellazítja és megnyugtatja a lábat.

Komplett kezelésprogramok

Komplett kezelésprogramok

A test peeling után egy ásványpótló mély-meleg terápiás testpakolás következik (lásd testpakolás). A pakolás után egy hűsítő hatású biogél kényezteti a bőrt, majd egy hidratáló testápoló krém lágy bemasszírozása zárja a programot.

Kezelés típusai:  
Ásványpótló mély-meleg terápiás komplett kezelésprogram  60 min. 15.200 HUF
A testpeeling után az ásványpótló mélymelegterápiás testpakolás következik (lásd testpakolás). A kezelés végén a testet egy hűsítő hatású biogéllel kenjük be, majd egy hidratáló testápoló krém lágy bemaszírozása zárja a programot.

Fogyasztó mély-meleg terápiás komplett kezelésprogram 60. min. 17.100 HUF
A testpeeling után a fogyasztó mélymelegterápiás testpakolás következik (lásd testpakolás). A kezelés végén a testet egy hűsítő hatású biogéllel kenjük be, majd egy fogyasztó hatású krém lágy bemaszírozása zárja a programot.

3-as hatású (ásványpótló, fogyasztó, feszesítő) mély-meleg terápiás komplett kezelésprogram 60. min. 19.300 HUF
A testpeeling után a 3-as hatású mélymelegterápiás testpakolás következik (lásd testpakolás). A kezelés végén a testet egy hűsítő hatású biogéllel kenjük be, majd egy fogyasztó-feszesítő hatású krém lágy bemaszírozása zárja a programot.

Thalasso balneoterápia

Thalasso balneoterápia
A Thalasso balneoterápiás kezelések testradírozással kezdődnek, hogy a bőr felszíne megszabaduljon az elhalt hámsejtektől, és könnyebben kifejthessék hatásukat a radírozást követő speciális fürdő tengeri eredetű hatóanyagai. A kezelés végén először egy hűsítő bio hatóanyagos géllel, majd hidratáló vagy alakformálást segítő krémmel kényeztetik a bőrt.

Kezelés típusai:
Fogyasztó balneoterápia 60 min. 13.300 HUF

A testpeeling után a speciális karcsúsító fürdő (lásd fürdők) következik.  A fürdő után a vérkeringés élénkítése érdekében biogellel kenjük be a testet majd egy fogyasztó hatású krém lágy bemasszírozása zárja a programot, mely hatékonyan karcsúsít és növeli a szövetek áteresztő képességét. Ezáltal csökken a felesleges zsír mennyisége és a bőrt bársonyosan puhává varázsolja

Energizáló balneoterápia 60. min. 13.300 HUF
A testpeeling után egy speciális thalasso nyomelem fürdő következik (lásd fürdők).
A fürdő után a testet egy hűsítő hatású biogéllel kenjük be, majd egy hidratáló testápoló krém lágy bemasszírozása zárja a programot.

Thalasso fürdők

Thalasso fürdők

A kellemes kádfürdők áldásos hatása a különböző koncentrációban adagolt tengeri sónak, az algáknak, az ásványi anyagok valamint a nyomelemeknek köszönhető. Frissességgel ajándékozzák meg a szervezetet, selymessé és hidratálttá teszik a bőrt. A fürdők típusuktól függően ásványi anyagokat juttatnak a bőrbe, támogatják a salaktalanítást és az alakformálást, illetve energizálják az egész szervezetet.

Kezelés típusai:
Tengervízfürdő mikronizált algákkal 20 min. 5.600 HUF
E fürdő a tengeri algák és a tengervíz olyan hatóanyagait koncentrálja, melyek nélkülözhetetlenek a szervezet kiegyensúlyozottságának helyreállításához és fenntartásához. A magnéziumban természetesen gazdag tengeri só, valamint  a nyomelemeket és ásványi anyagokat koncentráltan tartalmazó algák hatásait egyesíti. Frissíti a bőrt, remineralizáló hatású kellemes fürdő.

Ásványi anyag pótló és karcsúsító algás fürdő 20 min. 5.200 HUF
A franciaországi Bretagne partjainál összegyűjtött Laminária alga rendkívül gazdag ásványi sókban, nyomelemekben, vitaminokban, aminosavakban. Különlegessége, hogy a tengervízben megtalálható jódot koncentráltan tartalmazza, ezáltal kiváló karcsúsító hatású. Emellett a fürdő tartalmaz revitalizáló hatású összetevőket is, és pótolja a szervezetből az elvesztett ásványi anyagokat miközben hidratáltabbá és puhábbá teszi a bőrt.

Salaktalanító fürdő friss algákkal 20 min. 7.000 HUF
Magas nyomelem és ásványi anyag tartalmának köszönhetően rendkívül hatásosan csökkenti a zsírsejtek méretét, élénkítő, kiegyensúlyozó, és izzasztó hatása miatt nagymértékben elősegíti a salaktalanítást. A bőrt bársonyosan puhává varázsolja. A fürdőt friss, folyékony algakoncentrátumból, aromaolaj keverékek hozzáadásával készítjük el.

Energizáló nyomelem fürdő 20 min. 7.000 HUF
Ez a fürdő rendkívül kellemes lehetőséget biztosít az ellazulásra, hiszen segít eltüntetni a stressz és a fáradság jeleit. A tengervíz többszörös koncentrálásával, szűrésével és részleges nátriumkivonásával nyerik ki azt a finom fehér port, amely a tengervíz összes ásványi sóját és nyomelemét tartalmazza. Ezen ásványokat és nyomelemeket a test teljes egészében képes felvenni, ezáltal élénkítik a szervezet számos funkcióját. Regenerálja a bőrt, magnézium tartalmának köszönhetően lazító hatású, és egyedülállóan kellemes érzést biztosít.

Thalasso testpakolások

Thalasso testpakolások
A pakolásként felvitt, speciális hatóanyagok a mély-meleg terápiával ötvözve méginkább hatékonyak. A bőrszövet mélyebb rétegeit is felmelegítő kezelés hatására javul a keringés, fokozódik a sejtek anyagcseréje, így könnyebben fejtik ki a hatásukat a pakolások revitalizáló vagy fogyasztó hatású összetevői.

Kezelés típusai:
Ásványpótló mély-meleg terápiás testpakolás 30 min. 7.600 HUF

A tengervízben ionok formájában létező valamennyi ásványt és nyomelemet tartalmazza, melyek a szervezet számos alapvető funkcióját képesek nagyon gyorsan serkenteni. Táplálja a sejteket, ezért rendkívül hatásos revitalizálószer. Magnéziumban nagyon gazdag, relaxáló hatású összetevői pedig a stresszes, fáradt emberek számára teszik e pakolást igen kedveltté.

Fogyasztó mély-meleg terápiás testpakolás 30 min. 7.600 HUF
A barna alga üdítő, szépítő és alakformáló, valamint a vörös algában lévő kalcium és magnézium sok gyógyító, ápoló hatását egyesíti ez a pakolás. Ez az algakombináció kíváló karcsúsító hatásokkal rendelkezik, tengeri illatuk és mélyzöld színük garantálja az egyedülállóan jó minőséget

3-as hatású (ásványpótló, fogyasztó, feszesítő) mély-meleg terápiás testpakolás 30. min 11.200 HUF
Magas hatékonyságú a benne található különleges tengeri algakomplex keveréke miatt, mely mikronizált formájú s ezért könnyen felszívódik és lehetővé teszi a hatóanyagainak azonnali felszabadítását. Nyomelemekben- különösen jódban, vasban, kalciumban, magnéziumban, káliumban- gazdag. A pakolás emiatt együttesen nemcsak ásványpótló, hanem fogyasztó, feszesítő hatásokkal is bír.

Thali’sens kezelések

Thali’sens kezelések

A Thali’sens kezelések a tengervíz, az iszap és az algák gyógyító erejét kombinálja értékes növényi kivonatokkal (fűszerek, szezám, zöld tea, mogyoró, egzotikus gyümölcsök, növényi olajok) és történelmi hagyományokkal. Élvezetes, enyhén illatos, kellemes, szertartásos testkezelések, fólia alatti pakolások, esetenként masszázsok négy csábító változatban, ahol a más-más összetevők eltérő hatást eredményeznek. Az Orient salaktalanító, tisztító, finoman illatos kezelés, az Atlantic revitalizál, feltölti a szervezetet ásványi anyagokkal. A Polynesia egy relaxáló pihenés, kezelései kényeztetőek, míg az Amazon energetizál, élénkít, stimulál. Igazi, igényes wellness élmény, mely a kikapcsolódáson túl finommá, feszessé varázsolja a bőrt.

 • Thali’sens Orient: A Thali’sens Orient igazán bőkezű rituálé. Lehetővé teszi a test számára, hogy megszabaduljon méreganyagaitól, a bőr csodálatossá és selymessé váljon, elhozva a könnyedség és szabadság érzését. A bőr csodálatosan ragyogó, selymes és tiszta lesz. A test mintha elpilledne a lágy sugaraktól, melyek simogatják a bőrt a medina egyik kertjében.
  90 min 28.900 HUF
 • Thali’sens Atlantic: A Thali’sens Atlantic kezelést az Atlanti-óceán partvidéke inspirálta.Egy revitalizáló rituálé, mely olyan érzetet kelt, mintha egy kiadós úszást követően a bőrt az óceán nélkülözhetetlen ásványi anyagai tonizálták volna. Ásványi anyagokkal  és vitalitással tölti fel a bőrt, a test megszabadul a feszültségtől, a bőr újra ragyogó lesz.
  90 min 28.900 HUF
 • Thali’sens Polinézia: A Thali’sens Polinézia kezelést a trópusok lágy szellőjében hajladozó pálmaág, a lassúságból kialakult életművészet, az áttetsző vizű lagúna és a hosszú fekete hajú nők gyengédsége inspirálták. Lágy és bódító, mint a tiaré virág illata. A simogató mozdulatok elvezetnek egy olyan világba, ahol ismeretlen a stressz és a nyugtalanság.
  90 min 28.900 HUF
 • Thali’sens Amazon: A Thali’sens Amazon kezelés egy titkos világba vezet, sűrű és termékeny erdőbe, ezer rejtélyes zaj földjére, ahol minden érzék éberré válik.  Energetizál, élénkít, stimulál. A bőr feszesebb lesz, hihetetlenül ragyogóvá válik.
  90 min 28.900 HUF

Thalion Express Slimming

Thalion Express Slimming
30 min 9.900 HUF

 Hatékony karcsúsító testkezelés, célzottan a has-, fenék- és derék területére. Élénkítő és mélyreható mozdulatokkal végzett masszázs, mely már egy alkalom után is feszesíti a bőrt, tónusosabbá teszi az izmokat, amitől karcsúbbá válik a sziluett. A különleges hatóanyag speciális, apró gyöngyökben rejtőzik, melyek a testen gördülnek a masszázs során. Mire masszázs végére a gyöngyszemek teljesen felolvadnak, a bőr selymesen ragyogó lesz, a kitüntetett figyelemben részesülő testtájék pedig érezhetően karcsúbbá válik.
Élvezze a könnyedséggel fűszerezett felfrissülést!

Thalion méregtelenítő, feszesítő teljes testkezelés

Thalion méregtelenítő, feszesítő teljes testkezelés
60 min 19.900 HUF

 Méregtelenítő rituálé, mely egyben az egész test oxigénellátását is javítja, így növeli a szellemi és fizikai teljesítőképességet is. Hatékony kiegészítője lehet bármely karcsúsító- vagy méregtelenítő kúrának, fokozva annak eredményességét. A tonizáló test peelinget speciális, tengeri hatóanyagokban gazdag olajjal végzett méregtelenítő masszázs követi. Ezután a teljes testre felvitt pakolás egy meleg takaró alatt fejti ki a hatását, így segíti a méreganyagok alapos kiválasztódását. A kezelés hatása háromszintű: küzd a vízvisszatartás ellen, fokozza a vérkeringést és segíti a méregtelenítést. A testét könnyedebbnek és légiesebbnek fogja érezni.

Thalion tengeri kalciumos fürdő

Thalion tengeri kalciumos fürdő
20 min 5.900 HUF

Igazi megújulás és regeneráció ez a kezelés. Gondoskodik a bőr hidratáltságról, tónusosabbá és rugalmasabbá teszi azt, miközben feltölti fiatalos energiával.
Élvezze a testi-lelki újjászületést!

Thalion tengeri kalciumos pakolás

Thalion tengeri kalciumos pakolás
20 min 9.900 HUF

Segítünk, hogy könnyebben megőrizhesse a fiatalságát! A kalcium támogatja a csontozat és a fogak épségét, segíti a zavartalan izomműködést, hozzájárul a pihentető alváshoz, valamint gondoskodik a bőr hidratáltságáról és tónusosságáról. A tengervízből nyert kalcium és a vörös alga kivonat együttesen gondoskodnak a szervezet harmonikus működésének aktiválásáról, és a bőr regenerálásáról. A kellemes kezelés során az elraktározódó kalcium

 • csökkenti az idegi feszültséget,
 • segíti a test ph-értékének egyensúlyban tartását,
 • bőrének puhaságot, bársonyosságot kölcsönöz.

Thalion tengeri magnéziumos pakolás

Thalion tengeri magnéziumos pakolás
20 min 9.900 HUF

A magnézium az egész szervezet számára nélkülözhetetlen, különösen fontos szerepe van az idegrendszer és az izomzat működésében. Intenzív sportolás mellett, terhesség vagy túlzott stressz esetén fokozott figyelmet kell szentelni a magnézium bevitelnek. A tengervízből nyert magnéziumot tartalmazó pakolás fantasztikus hatása már rövid időn belül érezhető, hiszen a bőrön át felszívódó ásványi anyag

 • megnyugtatja a feszült idegeket,
 • ellazítja a görcsösen összehúzódott izmokat,
 • selymesebbé és rugalmasabbá teszi a bőrt.

Szabaduljon meg a fizikai és szellemi terhektől, élvezze, amint a nyugalom szétáramlik testében és lelkében.